Ο Αραούχο «φορτσάρει» για την επιστροφή του

Σέρχιο Αραούχο

i

©Intime

Ο Αραούχο «φορτσάρει» για την επιστροφή του

Κώστας Τσίλης 21:47 - 04.01.2024

Κάθε μέρα που περνάει ανεβάζει όλο και περισσότερο τις... στροφές στην δουλειά που κάνει ο Αραούχο στην προπόνηση της ΑΕΚ και πλησιάσει όλο και πιο πολύ στην επιστροφή του στην δράση

Με δεδομένο πως και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι πλέον ετοιμοπόλεμος, αλλά και ο Πάολο Φερνάντες ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα δουλειάς, το μοναδικό όνομα που έχει μείνει στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ, είναι αυτό του Σέρχιο Αραούχο. Αλλά και σ’ αυτό πολύ σύντομα ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορέσει να πατήσει… «διαγραφή».

Από την στιγμή που ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε «ντρίμπλα» στην προοπτική της επέμβασης στο γόνατό του, άρχισε να «τρέχει» προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα στην αγωνιστική δράση. Η κατάσταση του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και καθημερινά ανεβάζει όλο και περισσότερο τις «στροφές» στην δουλειά που κάνει στα Σπάτα. Βάζει όλο και μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις και ο οργανισμός του ανταποκρίνεται πολύ καλά.

Δεν μπορεί να γίνει ακόμα μια εκτίμηση για το πότε ο Αραούχο θα φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του, για να μπορέσει να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Πάντως δεδομένα με τους ρυθμούς που πλέον δουλεύει ο αρχηγός της ΑΕΚ στις προπόνησης, αυτή η επιστροφή δεν πρόκειται να αργήσει. Εξάλλου είναι έτσι κι αλλιώς και στην φύση του Αραούχο, να ανατρέπει πάντα τα ιατρικά δεδομένα και να επιστρέφει πολύ νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.