Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγύρισαν με τους οπαδούς σε μια... πολυκατοικία: «Αν μπορείτε κλείστε και τις ταράτσες» (vid)

Παίκτες Ατρόμητου

i

© Atromitos FC

Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγύρισαν με τους οπαδούς σε μια... πολυκατοικία: «Αν μπορείτε κλείστε και τις ταράτσες» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:19 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 05.01.2024

Μετά τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά, οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγύρισαν το τρίποντο με τους οπαδούς που βρέθηκαν σε ταράτσα έξω από το γήπεδο.

Ο Ατρόμητος είχε εύκολο βράδυ επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-0 για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2024.

Μετά τη λήξη του ματς, οι παίκτες του Σάσα Ίλιτς έγιναν... ένα με τον κόσμο, ο οποίος στήριξε την ομάδα από την ταράτσα μίας πολυκατοικίας, με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο να αποτελεί ένα από τα ξεχωριστά highlights του αγώνα.

Να θυμίσουμε πως τα γήπεδα εδώ και τρεις αγωνιστικές και μέχρι τον Φεβρουάριο θα είναι κλειστά, λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας. Κάπως έτσι οι οπαδοί των ομάδων πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να δουν τους αγώνες από κοντά.

Οι φίλαθλοι του Ατρομήτου φαίνεται ότι έχουν βρει τη λύση, καθώς όπως και στον αγώνα με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό έτσι και χθες (4/1), οι φίλοι της ομάδας ανέβηκαν σε ταράτσες σπιτιών και έκαναν την παρουσία τους αισθητή.

Μάλιστα, η ατάκα «Αν μπορείτε κλείστε και τις ταράτσες» ήταν αυτή που ακούστηκε τις περισσότερες φορές, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα στους αρμόδιους και για τα μέτρα που έχουν παρθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο «αναμορφωτής» Σάσα Ίλιτς έχει βάλει τον Ατρόμητο σε τροχιά play offs!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Ατρόμητος βρίσκεται στη λίστα με τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, με το αήττητο σερί 10 αγώνων να κάνει τη διαφορά. Ο Σάσα Ίλιτς έχει δώσει τη δική του ξεχωριστή πινελιά στην «αναγέννηση» του συλλόγου, ο οποίος έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και βρίσκεται πλέον μόλις στο -4 από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης

Η μάχη για την είσοδο στο μίνι πρωτάθλημα των play offs θα είναι μεγάλη, με τους Περιστεριώτες να δείχνουν... ικανοί για το καλύτερο.