Ίλιτς: «Κλειδί το δεύτερο γκολ, δεν τα πήγμα τόσο καλά όσο θα ήθελα«
i

© Intime

Ίλιτς: «Κλειδί το δεύτερο γκολ, δεν τα πήγμα τόσο καλά όσο θα ήθελα«

Sportal newsroom 22:59 - 04.01.2024

Ο Σάσα Ίλιτς μίλησε μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί της Κηφισιάς και ξεκαθάρισε πως δεν έμεινε τόσο ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος είχε εύκολο βράδυ επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-0 για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2024.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova ο Σάσα Ίλιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης δεν εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά το θετικό αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω το δεύτερο γκολ ήταν το σημείο κλειδί, γιατί στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά μπήκαμε πάρα πολύ καλά και δυναμικά, αλλά μετά είχαμε μια περίοδο που έπεσε η απόδοση μας, δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο θα ήθελα αλλά το δεύτερο γκολ όσο ανέφερα μας βοήθησε πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Νίλσεν δήλωσε:

«Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, στη συνέχεια καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε πολλά κόρνερ, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κάποια από τις ευκαιρίες που είχαμε, είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε είναι και θέμα ποιότητας σε κάποιες περιπτώσεις πως τελειώνεις τις φάσεις και είναι κάτι που πρέπει να φτιάξουμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος».