Άνετη νίκη για τον Ατρόμητο επί της Κηφισιάς με πρωταγωνιστή τον Γιουμπιτάνα
i

©intime

Άνετη νίκη για τον Ατρόμητο επί της Κηφισιάς με πρωταγωνιστή τον Γιουμπιτάνα

Δημήτρης Χούπης 20:54 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 04.01.2024

Ο Ατρόμητος είχε εύκολο βράδυ επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-0 για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2024.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2024, επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-0 για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε με φόρα το παιχνίδι, χάνοντας τρεις ευκαιρίες μέσα σε τρία λεπτά. Ωστόσο ο Αναγνωστόπουλος σε όλες τις φάσεις έβγαλε αντίδραση. Η καλύτερη επέμβασή του ήταν στην εξ επαφής προβολή του Βαλένσια. Ωστόσο ένα λεπτό μετά ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Σάσα Ίλιτς συνεργάστηκαν ωραία, ο Αθανασίου βρήκε τον Γιουμπιτάνα με τακουνάκι και εκείνος, αφού πρώτα απέφυγε έναν αμυντικό, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. 

Στη συνέχεια ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η Κηφισιά πήρε χώρο στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Τσιντώτα

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν εκείνη που ξεκίνησε καλά, χάνοντας δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει με τον Κρισιούμα και τον Μασούρα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν το δεύτερό τους τέρμα. Οι παίκτες του Ατρομήτου έπαιξαν γρήγορα το φάουλ, ο Γιουμπιτάνα έδωσε στον Κουέν κι αυτός σε κενή εστία έκανε το 2-0. 

Στο 80ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ. Ο Κουντέ βρήκε τον Βέργο μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα ωραίο πλασέ έκανε το 3-0. 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ 

Στο 2-0 του Ατρομήτου. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Κηφισιά δεν μπορούσε να βρει χώρους για να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι, την ίδια ώρα που η ομάδα του Περιστερίου αμυνόταν αρκετά καλά. 

MVP

Ο Γιουμπιτάνα. Ο Βέλγος μέσος του Ατρομήτου με ένα γκολ και μία ασίστ ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Περιστερίου. 

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ 

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Έντερ, Φριντζόνσον, Γιουμπιτάνα, Κούεν, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Βέργος (68'), Κουντέ (68'), Έρλινμαργκ (76'), Τζοβάρας (77'), Ντιρκς (82')

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο, Παπασάββας, Λαντρ, Βαφέας, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Οζέγκοβιτς, Κρισιούμα, Αντερέγκεν, Ίλιεφ (63'), Μπιφουμά (63'), Πέιος (77'), Τετέι (77'), Κλοναρίδης (85').