Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέιρο σχολίασε τις δηλώσεις Μπερνάρ!

Μπερνάρ

i

Intime

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέιρο σχολίασε τις δηλώσεις Μπερνάρ!

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:45 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 04.01.2024

Ο Μπερνάρ δήλωσε δημοσίως ότι θέλει να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μινέιρο και ο πρόεδρος της σχολίασε τις δηλώσεις του 30χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Μπερνάρ μίλησε σε βραζιλιάνικο pod-cast και δήλωσε ξεκάθαρα την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μινέιρο, όταν θα αποφασίσει τον επαναπατρισμό του. Βέβαια, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν διευκρίνισε αν θα επαναπατριστεί στη λήξη του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό ή προτιμά να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Πάντως, η μεταγραφολογία για τον Μπερνάρ έχει «φουντώσει» στη Βραζιλία. Με πολλές ομάδες να διεκδικούν την υπογραφή του εν όψει του καλοκαιριού, παρά τα επανειλημμένα ανοίγματα του ποδοσφαιριστή στη «Γκάλο».

Ο απλήρωτος Γκραβιγιόν, η προσφυγή κατά της Αντάνα και το μπάσιμο του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:21 - 04.01.2024

Ο απλήρωτος Γκραβιγιόν, η προσφυγή κατά της Αντάνα και το μπάσιμο του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί μέσω του Φατίχ Τερίμ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Αντάνα Ντεμίρσπορ, Άντριου Γκραβιγιόν. Η ανάμειξη του Τερίμ, η σχέση του με τον ιδιοκτήτη της τουρκικής ομάδας και η προσφυγή του απλήρωτου Γκραβιγιόν.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέιρο, Σέρτζιο Κοέλιο, ρωτήθηκε για την υπόθεση του Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος παράγοντας απέφυγε να απαντήσει για τον άσο του Τριφυλλιού και παρέπεμψε στο μέλλον.

«Ο Μπερνάρ είναι ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο οι περισσότερες ομάδες θα ήθελαν στο δυναμικό τους. Σε σχέση με την Ατλέτικο Μινέιρο, από το να λέμε δημοσίως ονόματα και θέσεις, είναι προτιμότερο να σιωπήσουμε. Όταν μιλάς πολύ, προκαλείς προβλήματα, προσελκύεις την προσοχή των άλλων ομάδων. Ας δουλέψουμε με μυστικότητα» δήλωσε ο Κοέλιο για τον Μπερνάρ.

Ο Μπερνάρ αναδείχτηκε με την Ατλέτικο Μινέιρο και στέφθηκε πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής με το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2013. Το καλοκαίρι στη διάρκεια των διακοπών του, ο Μπερνάρ είδε παιχνίδι της πρωήν ομάδας του και αποθεώθηκε.

Η επιθυμία του Μπερνάρ είναι να επιστρέψει στον τόπο του και να παίξει κοντά στην οικογένεια του. Βέβαια, το πότε θα συμβεί αυτό, τελεί υπό συζήτηση και ο «Μπέρνι» δεν μιλά με συγκεκριμένο ορίζοντα.