Ο Μπερνάρ αποκάλυψε την επόμενη ομάδα του!

Μπερνάρ

i

Intime

Ο Μπερνάρ αποκάλυψε την επόμενη ομάδα του!

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:02 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 03.01.2024

Ο Μπερνάρ μίλησε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα και σχολίασε τις φήμες για τη μεταγραφή του σε ομάδες της Βραζιλίας, λέγοντας ανοιχτά ποιες είναι οι σκέψεις του!

Ο Μπερνάρ είναι ο πρωταγωνιστής πολλών μεταγραφικών σεναρίων στη Βραζιλία, αφού διεκδικούν την υπογραφή του για το καλοκαίρι σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες της χώρας. Με σκοπό να υπογράψουν προσύμφωνο μαζί του εν όψει της 1ης Ιουλίου.

Η Παλμέιρας εμφανιζόταν να έχει πιο προχωρημένες συζητήσεις με το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, έχοντας τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενο επαναπατρισμό του άλλοτε διεθνή με τη «σελεσάο».

«Ο Μπερνάρ δίνει προτεραιότητα στην Ατλέτικο Μινέιρο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:26 - 02.01.2024

«Ο Μπερνάρ δίνει προτεραιότητα στην Ατλέτικο Μινέιρο»

Ο επαναπατρισμός του Μπερνάρ παραμένει πρώτο θέμα συζήτησης στον βραζιλιάνικο Τύπο, με τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού να αγνοεί τις υπόλοιπες προτάσεις και να περιμένει την Ατλέτικο Μινέιρο.

Πάντως, όλες οι φήμες λογάριαζαν χωρίς τον Μπερνάρ... Γιατί ο 30χρονος άσος μίλησε δημόσια για τις επιθυμίες του για το μέλλον, μην διστάζοντας να ονοματίσει την ομάδα για χάρη της οποίας θα επαναπατριστεί.

«Όταν δήλωσα στο Galo TV ότι θέλω πραγματικά να επιστρέψω στην Ατλέτικο Μινέιρο, το εννοώ και θα το πράξω. Δεν μπορώ να με φανταστώ να φοράω άλλη φανέλα στη Βραζιλία, εκτός από την Ατλέτικο Μινέιρο. Δεν το σκέφτομαι καν και θεωρώ ότι δεν θα συμβεί» ανέφερε ο Μπερνάρ σε web-tv βραζιλιάνικης ιστοσελίδας.

Ο Μπερνάρ αναδείχτηκε ποδοσφαιριστά στην Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2013, ως συμπαίκτης του Ροναλντίνιο. Με τα κατορθώματα του στη «Γκάλο», ο Βραζιλιάνος άσος κέρδισε ακριβές μεταγραφές και πλουσιοπάροχα συμβόλαια στην καριέρα του.

Συνεπώς, ο Μπερνάρ νιώθει έντονη την ανάγκη να γυρίσει στην «MRV Arena» και να ανταποδώσει στον αγαπημένο σύλλογο του. Παράλληλα, στην Ατλέτικο Μινέιρο, ο Μπερνάρ θα συνεργαστεί ξανά με τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, τον προπονητή ο οποίος τον εμπιστεύτηκε στην Εθνική Βραζιλίας και τον χρησιμοποίησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπερνάρ δεν διευκρίνισε εάν θα επιστρέψει το καλοκαίρι, όταν θα λήξει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Γιατί τις προηγούμενες μέρες, συμπατριώτες του δημοσιογράφοι, επικαλούμενοι πρόσωπα στο περιβάλλον του 30χρονου άσου, υποστηρίζουν ότι ο «Μπέρνι» θέλει να μείνει στην Ευρώπη και να επαναπατριστεί αργότερα.

Αν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα μιλήσουν με τον Μπερνάρ για ανανέωση, επίσης δεν αποσαφηνίζεται. Άλλωστε, αυτό αφορά τους «πράσινους» και όχι τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν καθορίζει τις κινήσεις της ομάδα, αλλά τις δικές του.