Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν τα εφτά ονόματα στη μεταγραφική λίστα του Τερίμ

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν τα εφτά ονόματα στη μεταγραφική λίστα του Τερίμ

Μπάμπης Τσιμπίδας 00:21 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 03.01.2024

Τουρκική ιστοσελίδα αποκαλύπτει τα επτά ονόματα που ο Φατίχ Τερίμ συζητά με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο.

Τις πρώτες μέρες του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, ο τουρκικός Τύπος έχει προλάβει να γράψει για δεκάδες παίκτες που τον απασχολούν. Τα μεταγραφικά σενάρια διαδίδονται το ένα μετά το άλλο, αλλά είναι προφανές ότι εμπεριέχουν μεγάλη δόση υπερβολής.

Πάντως, η ιστοσελίδα Yeni Safak προχώρησε παρακάτω… Σε άρθρο που δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης, αποκάλυψε τη μεταγραφική λίστα που έχει παραδώσει ο Τερίμ στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Η short-list του 70χρονου τεχνικού περιέχει εφτά ονόματα. Στην κορυφή φιγουράρει ο Τάσος Μπακασέτας, αναμφίβολα ο πιο… πολυγραμμένος στόχος του Τριφυλλιού το προηγούμενο πενθήμερο.

Αναλυτικά οι εφτά παίκτες που η Yeni Safak αναφέρει ως μεταγραφικούς στόχους του Φατίχ Τερίμ, καθώς και η διευκρίνιση της σελίδας για κάθε ποδοσφαιριστή:

1) Τάσος Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ)

«Ο Τερίμ ανακοίνωσε στην παρουσίαση του στην Ελλάδα, ότι θέλει να πάρει τον Μπακασέτα που παίζει στην Τραμπζονσπόρ. Ο Τερίμ ρωτήθηκε από Έλληνες δημοσιογράφους και έδωσε το όνομα του Μπακασέτα και βλέπει το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν, ως πλεονέκτημα».

2) Γκέντσον Φερνάντες (Μπεσίκτας)

«Ο Γκέντσον Φερνάντες, τον οποίο ο Τερίμ ήθελε πάρα πολύ όταν ήταν προπονητής της Γαλατάσαραϊ, είναι επίσης στη μεταγραφική ατζέντα του Παναθηναϊκού. Ο Τερίμ σκέφτεται ότι ο Πορτογάλος δεν είναι τόσο χαρούμενος στους ασπρόμαυρους και θα ήθελε να φύγει. Εάν η ελληνική ομάδα είναι γενναιόδωρη τον Ιανουάριο, η απόκτηση του Γκέντσον δεν φαίνεται σαν μία δύσκολη πιθανότητα».

3) Κρίστοφερ Ζούλιεν (Μονπελιέ)

«Ο αμυντικός Κρίστοφερ Ζούλιεν, ο οποίος ανήκει στη Μονπελιέ, ομάδα του Σαμπιονά», είναι άλλο ένα όνομα στη λίστα του Τερίμ. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει πολλούς τραυματίες στο κέντρο της άμυνας, ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 30χρονο αμυντικό. Ο Ζούλιεν πήγε από τη Σέλτικ στη Μονπελιέ στην αρχή της φετινής σεζόν».

4) Αντζελίνο (Γαλατάσαραϊ)

«Ο Αντζελίνο είναι ένα από τα ονόματα-έκπληξη στη λίστα του Τερίμ, ο οποίος αρέσκεται να χρησιμοποιεί άκρως επιθετικά πλάγια μπακ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, ο οποίος θα φύγει από τη Γαλατάσαραϊ τον Ιανουάριο, έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Λειψία. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως ο Τερίμ, ο οποίος έχει τον Αντζελίνο στα υπόψη για να ενδυναμώσει την αριστερή πλευρά που έχει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, δεν θα επιμείνει σε αυτή τη μεταγραφή».

5) Ολύμπιου Μορουτάν (Ανκαραγκουτσού)

«Πρέπει να διευκρινίσουμε πως ο Τερίμ έδωσε πολλά ονόματα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αυξήσει το βάθος του ρόστερ. Σε αυτό το σημείο, έχει αναφερθεί ότι ο Ρουμάνος εξτρέμ Ολύμπιου Μορουτάν έχει συμπεριληφθεί στη μακροσκελή λίστα».

6) Τσαγκλάρ Σογιουντσού (Ατλέτικο Μαδρίτης)

«Ο Τσαγκλάρ Σογιουντσού είναι ένας από τους αμυντικούς που αρέσουν στον Τερίμ, ο οποίος θέλει να δυναμώσει τα μετόπισθεν. Στην Ισπανία τονίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και μπορεί να παραχωρηθεί με δανεισμό».

7) Φερνάντο Ρέγες (Σεβίλλη)

«Ο Φερνάντο Ρέγες, παλιός παίκτης του Φατίχ Τερίμ, έλυσε το συμβόλαιο του με τη Σεβίλλη. Ο 36χρονος μέσος θα μπορούσε να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού. Πιο ξεκάθαρες πληροφορίες για τη μεταγραφή του θα δοθούν στις επόμενες ημέρες. Ο Φερνάντο σκέφτεται μέχρι και να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία».