«Ο Μαρκάο αποφασίζει για τη μεταγραφή»

Μαρκάο

i

sevillafc.es

«Ο Μαρκάο αποφασίζει για τη μεταγραφή»

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:54 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 02.01.2024

Η ισπανική ιστοσελίδα «Estadio Deportivo» επιβεβαιώνει τις συζητήσεις Παναθηναϊκού και Σεβίλλης για τον δανεισμό του Μαρκάο, από τον οποίο φαίνεται πως εξαρτάται πλέον η άφιξη του στην Αθήνα.

Από τον Παναθηναϊκό δεν σχολιάζουν τις δραστηριότητες τους στην ποδοσφαιρική αγορά, όμως οι πληροφορίες που έρχονται από Τουρκία και Ισπανία καταδεικνύουν πως... κάτι τρέχει για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Σεβίλλης, Μαρκάο.

Η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα «Estadio Deportivo» αναφέρεται στην υπόθεση, επιβεβαιώνοντας τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι διεξάγονται συζητήσεις για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας τονίζει πως ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός και η Σεβίλλη έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του Μαρκάο. Διότι αναφέρει πως η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο. Μάλιστα, φέρεται να μην αξιώνει «ενοίκιο», εκτός από την κάλυψη των αποδοχών του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μαρκάο δεν χρησιμοποιείται από τον Κίκε Φλόρες και κρίνεται προτιμότερο από τους «ροχιμπλάνκος» ο παίκτης να φύγει δανεικός, να παίξει και να επιστρέψει το καλοκαίρι στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», έχοντας ανακτήσει τη φόρμα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τύχη της μεταγραφής εξαρτάται από τον Μαρκάο. Ο 28χρονος στόπερ έχοντας τη συναίνεση της Σεβίλλης, θα αποφασίσει εάν θέλει να παίξει για ένα εξάμηνο στον Παναθηναϊκό. Προς το παρόν, ο ίδιος έχει μεγάλη όρεξη να επανέρθει και επέστρεψε νωρίτερα από τη λήξη της χριστουγεννιάτικης άδειας που είχαν οι παίκτες της Σεβίλλης, για να προπονηθεί και βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του.

Η παρουσία του Φατίχ Τερίμ στο «Γεώργιος Καλαφάτης» είναι δέλεαρ για τον Μαρκάο. Διότι έχει συνεργαστεί επιτυχώς με τον Τούρκο προπονητή στη Γαλατάσαραϊ και ξέρει πως να τον αξιοποιήσει και να πάρει τα μέγιστα από εκείνον.