«Ο Παναθηναϊκός συζητά με τη Σεβίλλη τον δανεισμό του Μαρκάο»

Μαρκάο

i

sevillafc.es

«Ο Παναθηναϊκός συζητά με τη Σεβίλλη τον δανεισμό του Μαρκάο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:32 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 01.01.2024

Τουρκική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει συζητήσεις με τη Σεβίλλη για τον εξάμηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Μαρκάο.

Το Σάββατο (30/12) το Sportal μετέφερε τις πληροφορίες από την Τουρκία για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Φατίχ Τερίμ για τον Μαρκάο. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν εγνωσμένης αξίας κεντρικό αμυντικό για τον Ιανουάριο και ο Τούρκος προπονητής έθεσε στη συζήτηση έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει καλά.

Ο Τερίμ συνεργάστηκε με τον Μαρκάο επί μία τετραετία στο «Αλί Σάμι Γεν» και υπό τις οδηγίες του 70χρονου τεχνικού, ο Βραζιλιάνος στόπερ κέρδισε μία μεταγραφή στη Σεβίλλη, αξίας 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Φέτος, ο Μαρκάο περνάει δύσκολα στην Ανδαλουσία. Μία βαριάς μορφή θλάση στα τέλη Αυγούστου τον έβγαλε νοκ-άουτ για μήνες και τώρα ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός σκέφτεται σοβαρά να φύγει, έστω και προσωρινά, για να παίξει.

Η ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Φατίχ Τερίμ θα αντιμετωπιζόταν ευεργετικά από τον Μαρκάο, αφού ξέρει πως θα αξιοποιηθεί από το πρώην αφεντικό του στη Γαλατάσαραϊ.

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρεται εκτενώς στο θέμα εδώ και 24 ώρες, με την ιστοσελίδα «ahaber» να υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται με τη Σεβίλλη για τον δανεισμό του Μαρκάο. Με τις επαφές να εξελίσσονται σε καλό κλίμα και να έχουν προοπτικές να ολοκληρωθούν.

Θεωρωτικά, μία συμφωνία με αυτό το καθεστώς θα ήταν win-win για όλα τα μέρη. Η Σεβίλλη δεν θα είχε έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ο Μαρκάο θα αγωνιστεί στην Ελλάδα και με αρκετά ντέρμπι θα επανέρθει πλήρως, ενώ ο Παναθηναϊκός θα πρόσθετε στο ρόστερ έναν πρωτοκλασάτο στόπερ για να λύσει το τωρινό και άμεσο πρόβλημα του.