Ο Σένκεφελντ έτοιμος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καλύτερα οι Τσέριν-Τζούρισιτς

Μπαρτ Σένκεφελντ

i

Intime

Ο Σένκεφελντ έτοιμος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καλύτερα οι Τσέριν-Τζούρισιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:47 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 31.12.2023

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Μπαρτ Σένκεφελντ να τίθεται στη διάθεση του για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Τούρκος περιμένει τη Δευτέρα τις επιστροφές των Τσέριν και Τζούρισιτς σε κανονικό ρυθμό.

Με ευχές, φιλοφρονήσεις και μία επιστροφή πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του 2023 στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ανάρρωσε από την ίωση και ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του, με τον Φατίχ Τερίμ να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Καλύτερα νιώθουν οι Άνταμ Τσέριν και Φίλίπ Τζούρισιτς, οι οποίοι πήραν μέρος στις περισσότερες ασκήσεις. Για καθαρά προληπτικούς λόγους, οι δύο μέσοι δεν έπαιξαν στο μικρό δίτερμα.

Ο Τερίμ δίνει στον Παναθηναϊκό το στοιχείο που έλειπε για την ολική επαναφορά

Ο Τερίμ δίνει στον Παναθηναϊκό το στοιχείο που έλειπε για την ολική επαναφορά

Ο Παναθηναϊκός είναι γεννημένος πρωταγωνιστής στον ελληνικό αθλητισμό, όμως χρειαζόταν κάποιος να θέσει χωρίς περιστροφές τους αυτονόητους στόχους του Συλλόγου. Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε ευθέως για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είναι το πρόσωπο που έλειπε από το Τριφύλλι. Γράφει ο Μπάμπης Τσιμπίδας.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Τσέριν και Τζούρισιτς θα τεθούν από τη Δευτέρα στη διάθεση του Τερίμ. Άλλωστε, ο χρόνος εξαντλείται για αμφότερους, με δύο προπονητικές μέρες να απομένουν.

Στο μεταξύ, το κυριακάτικο πρόγραμμα οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθησαν παιχνίδια τεσσάρων ομάδων σε μικρές εστίες και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.Θεραπεία έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Παναθηναϊκός: Τουρκικά σενάρια για τον Βραζιλιάνο στόπερ Μαρκάο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:49 - 30.12.2023

Παναθηναϊκός: Τουρκικά σενάρια για τον Βραζιλιάνο στόπερ Μαρκάο

Στην Τουρκία υποστηρίζουν πως ο Φατίχ Τερίμ θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Βραζιλιάνο στόπερ Μαρκάο, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Γαλατάσαραϊ. Ο 27χρονος αμυντικός ανήκει στη Σεβίλλη, παραχωρείται με δανεισμό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Το κλίμα στο Κορωπί ήταν πολύ όμορφο μετά και το δείπνο που παρέθεσε ο Τερίμ στο ποδοσφαιρικό τμήμα το βράδυ του Σαββάτου. Ασφαλώς, ο Τούρκος δεν έχει προλάβει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, όμως η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του επηρεάζουν ήδη τους ποδοσφαιριστές.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα και την τακτική, ο Τερίμ δοκιμάζει μερικές ιδέες, αλλά δεν έχει δείξει όλο το εύρος των σκέψεων του. Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς και το πιθανότερο είναι πως θα βασιστεί στην πεπατημένη, τουλάχιστον στα πρώτα ματς του Παναθηναϊκού.