Έτοιμη να πουλήσει τον Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ - Βρήκε τον αντικαταστάτη του

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Έτοιμη να πουλήσει τον Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ - Βρήκε τον αντικαταστάτη του

Γιώργος Σακελλαρίου 12:20 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 31.12.2023

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Τράμπζονσπορ έχει καταλήξει στον διάδοχο του διεθνούς μεσοεπιθετικού Τάσου Μπακασέτα.

Ο Τάσος Μπακασέτας, δεδομένα αποχωρεί από την Τραμπζονσπόρ.

Στην Τουρκία, μάλιστα, αναφέρεται ότι ο σύλλογος της Τραπεζούντας έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ο οποίος απασχολεί και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Ο τεχνικός της ομάδας Αμπντουλάχ Αβτσί αναζητά έναν δυναμικό παίκτη στη μεσαία γραμμή που να μπορεί να κρατά την μπάλα και να οργανώνει το παιχνίδι.

Με τον Έλληνα παίκτη Μπακασέτα να απαντά όχι στις προσφορές επέκτασης συμβολαίου, το επιτελείο της Τραμπζονσπόρ έχει επικεντρώσει τα σχέδιά του πρωτίστως σε αυτή τη θέση.

Σε νέα μεταγραφική κίνηση, λοιπόν, προχωρά η Τράμπζονσπορ, προκειμένου να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή.

Αποκαλύφθηκε ότι το ενδιαφέρον για τον Μπακασέτα αυξήθηκε μετά την ανάληψη του Παναθηναϊκού από τον Φατίχ Τερίμ και αυτή η κατάσταση οριστικοποίησε την απόφαση της Τράμπζονσπορ να χωρίσει τους δρόμους της με τον Μπακασέτα.

Μπορεί να υπάρξει χωρισμός με τον Μπακασέτα αν έρθει επίσημη πρόταση τον Γενάρη. Νέος στόχος της ομάδας της Τραπεζούντας είναι ο μέσος της Λέγκια Βαρσοβίας, Μπάρτος Σλις.

Παναθηναϊκός: Τουρκικά σενάρια για τον Βραζιλιάνο στόπερ Μαρκάο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:49 - 30.12.2023

Παναθηναϊκός: Τουρκικά σενάρια για τον Βραζιλιάνο στόπερ Μαρκάο

Στην Τουρκία υποστηρίζουν πως ο Φατίχ Τερίμ θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Βραζιλιάνο στόπερ Μαρκάο, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Γαλατάσαραϊ. Ο 27χρονος αμυντικός ανήκει στη Σεβίλλη, παραχωρείται με δανεισμό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Ο 24χρονος Πολωνός ήταν και παλιότερα στη λίστα της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον πολωνικό Τύπο, Αταλάντα και η Λέτσε επίσης ενδιαφέρονται, αλλά τονίζεται ότι η Τράμπζονσπορ σκοπεύει να κάνει επίσημη πρόταση για το νεαρό ταλέντο».