«Αντίπαλοι μεταγραφικά Τερίμ και Μπεσίκτας, ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για Μπακασέτα»

«Αντίπαλοι μεταγραφικά Τερίμ και Μπεσίκτας, ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για Μπακασέτα»

Γιώργος Σακελλαρίου 08:49 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 30.12.2023

Στην Τουρκία επιμένουν για τον Τάσο Μπακασέτα και τονίζουν ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ έρχεται σε κόντρα με τη Μπεσίκτας.

Μεταγραφικό «μέτωπο» με τη Μπεσίκτας έχει ανοίξει ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος λατρεύεται από τους οπαδούς της Γαλατασαράι.

Τα τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Τάσος Μπακασέτας είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, με τις ευλογίες του 70χρονου τεχνικού, αλλά τον παίκτη φέρεται να έχει ως προτεραιότητα και η Μπεσίκτας.

«Φατίχ Τερίμ και Μπεσίκτας έγιναν αντίπαλοι στις μεταγραφές. Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για τον Αναστάσιο Μπακασέτα», αναφέρουν ενδεικτικά οι Τούρκοι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Επιταχύνθηκαν οι μεταγραφικές προσπάθειες στον Παναθηναϊκό που όρισε προπονητή τον Φατίχ Τερίμ . Αντίστοιχα, έγινε γνωστό ότι ο ελληνικός σύλλογος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Αναστάσιου Μπακασέτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκε και η Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή πρόταση συμβολαίου για τον έμπειρο μέσο, τον οποίο ήθελε να υπογράψει και η Μπεσίκτας.

Αναφέρθηκε ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε επαφές με τον μάνατζέρ του, όπως και η Μπεσίκτας».

Να θυμίσουμε ότι στην παρουσίασή του την Παρασκευή, ο Τερίμ ρωτήθηκε για την περίπτωση του Μπακασέτα κι απέφυγε να πάρει ξεξάθαρη θέση:

«Πρώτη Γενάρη ξεκινούν οι μεταγραφές, με τον Παπαδημητρίου συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Θα πούμε την αλήθεια. Πριν να γνωρίσω την ομάδα και να δω τους παίκτες δεν θέλω να κάνω καμία μεταγραφή. Εχουν περάσει τρεις μέρες, πως να ζητάω παίκτες;

Από τον Παπαδημητρίου παίρνω τις πληροφορίες, γι’ αυτό να μην ανησυχεί κανείς. Αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη…. Στην άμυνα έχουμε δύο τραυματισμούς. Έχουν χρησιμοποιηθεί παίκτες σ’ άλλη θέση. Αν δούμε ότι έχουμε ανάγκη θα δούμε τι θα κάνουμε. Όπου έχουμε ανάγκη από Τουρκία ή άλλη χώρα θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση. Σε πρώτη φάση θα δούμε την ομάδα τι χρειαζόμαστε, ποιους θα κρατήσουμε, με ποιους θα χωρίσουμε και θα αποφασίσουμε».