Ποιον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού αποθέωσε ο Τερίμ για την ποιότητά του!

Φατίχ Τερίμ

i

©intime

Ποιον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού αποθέωσε ο Τερίμ για την ποιότητά του!

Δημήτρης Χούπης 16:15 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 29.12.2023

Ο Φατίχ Τερίμ μιλώντας για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού έδωσε παράδειγμα έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Άλμπερτ Ριέρα.

Ο Φατίχ Τερίμ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του από τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και συγκεκριμένα για το κέντρο της άμυνας. Ο Τούρκος τεχνικός λοιπόν σχολίασε ότι οι «πράσινοι» χρειάζονται μια μεταγραφή, αφού ο Μάγκνουσον θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό ακόμα.

Στόχος του, όπως είπε, είναι να πάρει έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει παντού, δίνοντας παράδειγμα τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνεργάστηκε με τον 70χρονο στη Γαλατασαράι για τρία χρόνια με τον Τερίμ να τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση και για τον λόγο αυτό τον έδωσε ως παράδειγμα για τον παίκτη που θα ήθελε στους «πράσινους». Μαζί μάλιστα κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Τουρκίας. 

Τα λόγια του αναλυτικά

«Στο κέντρο της άμυνας σκεφτόμαστε μία μεταγραφή και ο τραυματισμός του Μάγκνουσον θα κρατήσει πολύ καιρό. Για το σύστημα, αν μπορώ να το λύσω μέσα από την ομάδα, θα δω τις δυνατότητές μας και θα το κάνω. Έχω μία φιλοσοφία, ο καλός παίκτης παίζει παντού. Και υπάρχουν πολλοί παίκτες που τους άλλα θέση και πέτυχαν πολλά. Για παράδειγμα ο Άλμπερτ Ριέρα, ήταν αριστερός εξτρέμ και τον βάλαμε μπακ. Όμως άμα δούμε ότι δεν μπορούμε να βρούμε μία λύση μέσα από την ομάδα, θα αντιδράσουμε πολύ γρήγορα και θα βρούμε λύση. Γιατί μέσα σε 20-25 μέρες θα δώσουμε πολύ κρίσιμους αγώνες. Πάντα προσπαθούμε να πάμε πιο μπροστά οπότε δουλεύουμε μέρα-νύχτα για να το λύσουμε».