«Bakasetas…!»: Η ερώτηση που έφερε την αποστομωτική απάντηση του Φατίχ Τερίμ σε Τούρκο δημοσιογράφο

Τερίμ - Μπακασέτας

i

© Intime

«Bakasetas…!»: Η ερώτηση που έφερε την αποστομωτική απάντηση του Φατίχ Τερίμ σε Τούρκο δημοσιογράφο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:27 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 29.12.2023

Ο Φατίχ Τερίμ τοποθετήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι ραγδαίες τις τελευταίες μέρες. Οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν τον Φατίχ Τερίμ ως τον νέο τους προπονητή, ενώ τις τελευταίες ώρες αναφέρεται αρκετά ότι ο Τούρκος έχει κλείσει την πρώτη του μεταγραφή.

Ο λόγος γίνεται για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία έχει ήδη κλείσει στην ελληνική ομάδα. Με αφορμή τις συγκεκριμένες... φήμες που κυκλοφορούν, ο Φατίχ Τερίμ έκανε τη δικιά του τοποθέτηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του.

Για τον Μπακασέτα, τον Μπελχάντα κι αν θα πάρει παίκτες από Τουρκία: «Πρώτη Γενάρη ξεκινούν οι μεταγραφές, με τον Παπαδημητρίου συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Θα πούμε την αλήθεια. Πριν να γνωρίσω την ομάδα και να δω τους παίκτες δεν θέλω να κάνω καμία μεταγραφή. Εχουν περάσει τρεις μέρες, πως να ζητάω παίκτες; Από τον Παπαδημητρίου παίρνω τις πληροφορίες, γι’ αυτό να μην ανησυχεί κανείς. 

Φάκελος «Τάσος Μπακασέτας»: Το συμβόλαιό του, η επιθυμία για το μέλλον του και η προοπτική της Ελλάδας
REST OF THE WORLD

11:14 - 29.12.2023

Φάκελος «Τάσος Μπακασέτας»: Το συμβόλαιό του, η επιθυμία για το μέλλον του και η προοπτική της Ελλάδας

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν είναι απλά ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, αλλά αποτελεί κι ένα από τα πιο «καυτά» ελληνικά ονόματα, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και το μέλλον του είναι ορθάνοικτο.

Αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη…. Στην άμυνα έχουμε δύο τραυματισμούς. Έχουν χρησιμοποιηθεί παίκτες σ’ άλλη θέση. Αν δούμε ότι έχουμε ανάγκη θα δούμε τι θα κάνουμε. Όπου έχουμε ανάγκη από Τουρκία ή άλλη χώρα θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση. Ο Μπελχάντα είναι καλός παίκτης, αλλά έχει συμφωνήσει να πάει στο Κατάρ. Σε πρώτη φάση θα δούμε την ομάδα τι χρειαζόμαστε, ποιους θα κρατήσουμε, με ποιους θα χωρίσουμε και θα αποφασίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.