Ο Τερίμ έβαλε την υπογραφή λίγο πριν την παρουσίαση

Ο Φατίχ Τερίμ συνομιλεί με τον Γιάννη Παπαδημητρίου

i

Intime

Ο Τερίμ έβαλε την υπογραφή λίγο πριν την παρουσίαση

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:34 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 29.12.2023

Από το Τριφύλλι δημοσιοποίησαν την υπογραφή του Φατίχ Τερίμ στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Δεν προπονήθηκε την Παρασκευή ο Σένκεφελντ λόγω ίωσης.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι έτοιμος για τα... αποκαλυπτήρια του στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Την Παρασκευή στις 15:00 στο αμφιθέατρο «Ίδρυμα Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης, η ΠΑΕ έχει οργανώσει την παρουσίαση του Τούρκου προπονητή. Ο οποίος θα αναλύσει το όραμα και το πλάνο του για την ομάδα.

Λίγο πριν την εκδήλωση, ο Τερίμ ολοκλήρωσε το τυπικό σκέλος της πρόσληψης του στον Παναθηναϊκό. Ο 70χρονος τεχνικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Με το σχετικό στιγμιότυπο να αποθανατίζεται για τα social media του Τριφυλλιού.

Η συνεργασία του Τερίμ με τον Παναθηναϊκό θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνων. Ο Τούρκος συνοδεύεται από τέσσερις συνεργάτες, ενώ η αμοιβή του θα ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ καθαρά, μαζί με τα μπόνους.

Ο Τερίμ είχε ένα πολύ πυκνό πρόγραμμα, αφού ενημερώθηκε για τα ζητήματα του ρόστερ, προπόνησε την ομάδα του και πρόλαβε στο ενδιάμεσο να παρακολουθήσει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα. Εκεί όπου τον υποδέχτηκε ο φίλος και συμπατριώτης του, Εργκίν Αταμάν.

Ο Σένκεφελντ απών με ίωση

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίστηκε την Παρασκευή 29/12 με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Στο ΟΑΚΑ ο Τερίμ για το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και η αγκαλιά με τον Αταμάν
EUROLEAGUE

20:51 - 28.12.2023

Στο ΟΑΚΑ ο Τερίμ για το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και η αγκαλιά με τον Αταμάν

Ο Φατίχ Τερίμ έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Υπό τις οδηγίες του Τερίμ, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ένα πρόγραμμα προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Κλεϊνχέισλερ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τσέριν και ο Τζούριτσιτς, ενώ συνέχισαν τη θεραπεία τους ο Πάλμερ – Μπράουν και ο Μάγκνουσον.