Γιαννακόπουλος σε Νίνο: «Θα είναι μια παράνοια, θα το πάω μέχρι τέλους» (vid)
i

© Intime

Γιαννακόπουλος σε Νίνο: «Θα είναι μια παράνοια, θα το πάω μέχρι τέλους» (vid)

Sportal newsroom 11:32 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 29.12.2023

Η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα ενθουσίασε όλους τους... πράσινους. Τους φιλάθλους, τον Νίνο, αλλά και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος αποκάλυψε on line απευθυνόμενος στον γνωστό τραγουδιστή πως «ακόμα δεν έχεις δει τίποτα».

Εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποκαλύψει μέρος του οράματά τους για τον Παναθηναϊκό και αυτό δεν αφορά μόνο την τοποθέτηση της ομάδας στην κορυφή της Ευρώπης. Οι επενδύσεις του έχουν σκοπό να προσφέρουν και στους παίκτες, αλλά κυρίως στους φιλάθλους μία απολαυστική εμπειρία κατά τη διάρκεια των αγώνων. 

Έχει ξεκινήσει ήδη να αναβαθμίζει το ΟΑΚΑ και μάλιστα τα τελευταία έργα, που έχουν να κάνουν με τον φωτισμό και την ατμόσφαιρα του γηπέδου, ομολογουμένως, έχουν προκαλέσει έκπληξη. Στον αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, δηλαδή τη μέρα που ο Παναθηναϊκός πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην EuroLeague και την 10η σε σύνολο 17 αγώνων στην διοργάνωση, μπήκε σε λειτουργία η ολοκαίνουργια φωτιστική εγκατάσταση! 

«Φίλε Νίνο όντως όντως ωραία χθες στο γήπεδο κι εγώ που το είδα και εγώ από την τηλεόραση», είπε για αρχή ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, προφανώς απαντώντας στα κολακευτικά σχόλια του φίλου του και γνωστού τραγουδιστή για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Βέβαια, μέσω της ανάρτησής του στο Instagram τον ενημέρωσε πως «ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Τρία χρόνια στο Σούνιο, σαν τα Lego έχει σχεδιαστεί όλο αυτό το πράγμα» και όταν ολοκληρωθεί το project «Στο τέλος θα είναι μία... παράνοια. Γιατί θα το πάω μέχρι τέλους!», συμπλήρωσε ο Γιαννακόπουλος.