Λάμψη NBA στο ΟΑΚΑ - Εντυπωσιακός ο νέος φωτισμός (vids)

Λάμψη NBA στο ΟΑΚΑ - Εντυπωσιακός ο νέος φωτισμός (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 21:29 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 28.12.2023

Ο εντυπωσιακός νέος φωτισμός δημιούργησε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στο κλειστό του κατάμεστου ΟΑΚΑ, εκτοξεύοντας τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Οι μεγάλες αλλαγές στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται και προσφέρουν ένα θέαμα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, το οποίο μέχρι τώρα συναντούσε κανείς μόνο στο NBA.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει πάει φέτος την εμπειρία του θεατή σε άλλο επίπεδο και στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα προχώρησε ένα σημαντικό βήμα παραπάνω. Εκτοξεύοντας και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων που γέμισαν το κλειστό κι έζησαν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Ο λόγος είναι φυσικά ο νέος υπερσύγχρονος φωτισμός LED που τοποθετήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ολοκληρώνοντας κατά 80% την ολική αναμόρφωση (απομένουν κάποια φωτορυθμικά το επόμενο διάστημα για να φτάσει στο 100%) σε αυτόν τον τομέα.

Από την πρώτη στιγμή της εισόδου στο ΟΑΚΑ ο κόσμος έβλεπε μια πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα, με τον φωτισμό να εστιάζει πάνω στο παρκέ και να είναι πολύ πιο χαμηλός στις εξέδρες, ώστε να μην ενοχλούνται και οι παίκτες.

Κατά την είσοδο του ανανεωμένου Mr. Green, αλλά πολύ περισσότερο σε αυτή της ομάδας και στην παρουσίαση, το σκηνικό ήταν εντυπωσιακό και πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR να σηκώνουν αμέσως τα κινητά για να αποτυπώσουν τις στιγμές.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν και νέα ηχητικά από τα μεγάφωνα με άρωμα... NBA μετά από ανάλογες φάσεις.

Δείτε βίντεο του Sportal από όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ: