«Θηρίο» ο Λεσόρ - Στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ματίας Λεσόρ

i

© Intime

«Θηρίο» ο Λεσόρ - Στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ηλίας Λαλιώτης 20:12 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 28.12.2023

Ο Ματίας Λεσόρ «σφίγγει τα δόντια» και παρότι δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς την τελευταία εβδομάδα θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα για την 17η αγωνιστική της EuroLeague, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχτισαν μακριά από το γήπεδο τους και συγκεκριμένα σε Λυών, Μονακό και Μιλάνο.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στη διάθεσή του και τον Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ είχε έναν τρομακτικό τραυματισμό στην αναμέτρηση της περασμένης Παρασκευής (22/12) με την Αρμάνι, όταν τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ μετά από σκληρό φάουλ στον αέρα.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό, αλλά ο ψηλός του Παναθηναϊκού AKTOR πονούσε πολύ τις προηγούμενες μέρες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα, αλλά και να μην προπονηθεί καθόλου σε φουλ ρυθμούς. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν ήθελε με τίποτα να χάσει τη συγκεκριμένη σπουδαία αναμέτρηση.

Έτσι, ο Λεσόρ «έσφιξε τα δόντια», είναι στην 12άδα του Αταμάν για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, λύνοντας τα χέρια του Τούρκου προπονητή. 

Αναλυτικά οι 12άδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Λεσόρ, Ναν, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ, Αντετοκούνμπο, Μαντζούκας.

Ερυθρός Αστέρας (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Λαζάρεβιτς, Τεόντοσιτς, Χάνγκα, Νταβίντοβατς, Μίτροβιτς, Λάζιτς, Σιμόνοβιτς, Τόμπι, Μπολομπόι, Νέντοβιτς, Γκριεντράιτις, Ντος Σάντος.