Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας live streaming

Sportal newsroom 10:31 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 28.12.2023

Όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ έρχονται στο Sportal! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα για την 17η αγωνιστική της EuroLeague, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας Live Streaming: Μετά τις τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες με Βιλερμπάν, Μιλάνο και Μονακό, o Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και θέλει να συνεχίσει το ίδιο εντυπωσιακά και στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Το Sportal.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της.

Ο Ηλίας Λαλιώτης θα σας μεταφέρει όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα, ενώ το Sportal σας βάζει στο... κόλπο, με όλα τα νέο, βίντεο και εικόνες που σχετίζονται με το Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο και όλες τις λεπτομέρειες από το κρίσιμο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σε live streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνιο. Με ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και φυσικά αποκλειστικά βίντεο!

Απολαύστε τα στιγμιότυπα και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά την ολοκλήρωση της τρίτης διπλής αγωνιστικής της χρονιάς.

Στην παρουσίαση της εκπομπής Sportal EuroLeague Show θα είναι ο Κώστας Σωτηρίου και ο Βασίλης Μοιρώτσος, ενώ στο studio παρέα τους θα βρίσκεται και ο Βασίλης Ξανθόπουλος του Περιστερίου

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!