Νέντοβιτς:«Σε δέκα χρόνια καριέρας δεν έχω ξαναζήσει τέτοια συμπαράσταση»

Νεμάνια Νέντοβιτς

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Νέντοβιτς:«Σε δέκα χρόνια καριέρας δεν έχω ξαναζήσει τέτοια συμπαράσταση»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς εξέφρασε την άποψή του για την αποχώρηση του Νέιπιερ από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ αποδεσμεύθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα και επέστρεψε στην Αρμάνι Μιλάνο. Με αφορμή λοιπόν την αποχώρηση αυτή και το επερχόμενο ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, ο Νεμάνια Νέντοβιτς έκανε δηλώσεις σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και το λόγο που θεωρεί ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα τώρα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αλλά και την ομάδα συνολικά.

Ο Νέιπιερ ήταν μία από τις πιο ηχηρές καλοκαιρινές μεταγραφές του Ερυθρού Αστέρα και γενικότερα της Eurolegue, αλλά με 9.8 πόντους και 2.3 ασίστ δεν εξαργύρωσε στο παρκέ το συμβόλαιό του.

Νέιπιερ: Η οργισμένη αντίδραση στις δηλώσεις Μεσίνα - Σφαιρόπουλου, πριν... διαψεύσει δις τον εαυτό του και επιστρέψει στο Μιλάνο
EUROLEAGUE

17:54 - 26.12.2023

Νέιπιερ: Η οργισμένη αντίδραση στις δηλώσεις Μεσίνα - Σφαιρόπουλου, πριν... διαψεύσει δις τον εαυτό του και επιστρέψει στο Μιλάνο

Ο Σάμπα Νέιπιερ έκανε τα πάντα για να επιστρέψει στην Αρμάνι από τον Ερυθρό Αστέρα και το Sportal θυμάται το στόρι του παίκτη σε Μιλάνο και Σερβία. Ο «οδηγός» που έψαχνε ο Μεσίνα για το όχημά του και το λάθος του παίκτη να διαψεύσει δύο φορές τον ίδιο του τον εαυτό.

Οι δηλώσεις του Νέντοβιτς για την αποχώρηση του Νέιπιερ

«Σε δέκα χρόνια καριέρας δεν έχω ξαναζήσει τέτοια συμπαράσταση σε παίκτη όσο έγινε στον Σαμπάζ εδώ στον Ερυθρό Αστέρα! Σπαταλήσαμε μεγάλη ποσότητα ενέργειας πάνω σε αυτό το θέμα, αντί να εστιάσουμε σε σημαντικά ζητήματα της ομάδας. Τώρα που αποχώρησε νομίζω πως μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε αυτά που χρειαζόμαστε και σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για μας».

Οι δηλώσεις του για το ματς με τον Παναθηναϊκό

«Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τώρα. Πήραν μερικά πολύ σημαντικά εκτός έδρας μας, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς στην έδρα τους, αλλά πιστεύω ότι κι εμείς πλησιάζουμε σε ένα καλό μομέντουμ. Η ενέργεια και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλά και ελπίζω ότι με βάση αυτά, θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».