Η φανέλα του Ολυμπιακού κορνιζαρισμένη στο ανακαινισμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ! (pic+vid)

Η φανέλα του Ολυμπιακού κορνιζαρισμένη στο ανακαινισμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ! (pic+vid)

Ηλίας Λαλιώτης 18:14 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 27.12.2023

Στο Vip Lounge του ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει κορνιζάρει μια φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των παικτών των Ερυθρόλευκων!

Μια ιδιαίτερη κίνηση έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στο ανακαινισμένο Vip Lounge του ΟΑΚΑ, το οποίο, πέραν από τις πολλές αλλαγές στις οποίες προχώρησαν οι Πράσινοι, έχει και... ερυθρόλευκη πινελιά!

Συγκεκριμένα η πράσινη ΚΑΕ έχει βάλει δίπλα δίπλα στην φανέλα του Παναθηναϊκού και αυτή του Ολυμπιακού! Μάλιστα η συγκεκριμένη φανέλα αποτυπώνει το Νο «16» του Κώστα Παπανικολάου ενώ απεικονίζονται και οι υπογραφές όλων των παικτών των «ερυθρολεύκων»!

Βέβαια, αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή στην οποία έχει προχωρήσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς έχουν λάβει χώρα αρκετές ακόμη!

Αναλυτικά οι αλλαγές στο Vip Lounge του ΟΑΚΑ:

• Έγινε νέα πλήρης ανακαίνιση όλων των χώρων του VIP Lounge του ΟΑΚΑ, το οποίο είναι πλέον χωρισμένο σε δύο κομμάτια που αφορούν τους GOLD και τους PLATINUM κατόχους εισιτηρίων και εισιτηρίων διαρκείας. Πλέον οι είσοδοι είναι δύο για να αποφεύγεται και ο συνωστισμός.

• Οι χώροι είναι άκρως εντυπωσιακοί και καμία σχέση δεν έχουν με τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς βάφτηκαν, έπεσαν τοίχοι, δημιουργήθηκαν νέες αίθουσες, τοποθετήθηκαν μοκέτες, άλλαξαν τα έπιπλα, μπηκαν καινούργιοι φωτισμοί σε όλους τους χώρους.

• Έγιναν συνεργασίες με το Teddy's και το Teddy's Speakeasy που ανέλαβαν το κομμάτι του μπαρ και του καφέ στο VIP Lounge. Διαθέτουν κορυφαίας ποιότητας καφέ και premium ποτά με σπάνια ουίσκι από ολόκληρο τον κόσμο.

• Δημιουργήθηκε cigar lounge όπου οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα πούρα τους και σε μεγάλη γκάμα. Μάλιστα σε κάποια ματς τα πούρα φτιάχνονται και εκείνη την ώρα από ειδικούς στο συγκεκριμένο κομμάτι.

• Η άλλη σημαντική συνεργασία είναι με την Globalsat η οποία πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και πλέον επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας. Ανέλαβε να αλλάξει όλες τις οθόνες στο VIP Lounge, ενώ τοποθέτησε και μια οθόνη 130 ιντσών υψηλης ευκρίνειας όπου υπαρχει η δυνατοτητα να παρακολουθούν οι φίλαθλοι τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

• Στο πλήρως ανακαινισμένο VIP Lounge γίνονται και τα Meet & Greet Sessions μετά τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στη Euroleague, όπου η ΚΑΕ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να συναντούν τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου. Αυτό θα συμβεί και μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα όπου με την αγορά του πακέτου «Post Game Private Meet & Greet Sessions», οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού AKTOR θα έχουν την ευκαιρία να συζητούν με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ανακαινισμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ, με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό και ποτό.

• Το catering είναι από τη Different & Different με την υπογραφή του κ. Χριστόφορου Πέσκια με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό. Σε κάθε ματς γίνεται ένα concept ανά παιχνίδι και έχει να κάνει με τη χώρα προέλευσης της αντιπάλου ομάδας (με κουζίνα της εκάστοτε χώρας). Το μενού δηλαδή διαφοροποιείται.

• Σε κάθε ματς υπάρχει DJ για το VIP Lounge αλλά και ζωντανή μουσική, πριν, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αλλά και μετά τους αγώνες στα Meet & Greet Sessions.

Αταμάν: «Ο Λεσόρ κατά 80-90% θα αγωνιστεί - Στην αρχή της χρονιάς θα είναι έτοιμος ο Παπαπέτρου»
EUROLEAGUE

17:29 - 27.12.2023

Αταμάν: «Ο Λεσόρ κατά 80-90% θα αγωνιστεί - Στην αρχή της χρονιάς θα είναι έτοιμος ο Παπαπέτρου»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (28/12), με τον Τούρκο κόουτς να μιλάει για τους τραυματίες Λεσόρ και Παπαπέτρου, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την υπογραφή του Φατίχ Τερίμ στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.