Στο ΟΑΚΑ ο Τερίμ για το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και η αγκαλιά με τον Αταμάν
i

© Euroleague Basketball

Στο ΟΑΚΑ ο Τερίμ για το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και η αγκαλιά με τον Αταμάν

Sportal newsroom 20:51 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 28.12.2023

Ο Φατίχ Τερίμ έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Πέμπτης (28/12) στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague και στο πλευρό του δεν θα έχει μόνο τον κόσμο του αλλά και έναν... special guest star.

Ο λόγος για τον νέο τεχνικό του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, ο οποίος αποφάσισε να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι του μπασκετικού τμήματος της νέας του ομάδας από κοντά.

Ο Τούρκος τεχνικός κάθισε δίπλα από τον πράσινο πάγκο και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Τριφυλλιού, που έχουν δώσει επίσης το παρών στο γήπεδο. Μάλιστα, λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα είχε μία θερμή αγκαλιά με τον Εργκίν Αταμάν

Οι πρώτες αποφάσεις Αλαφούζου - Τερίμ για τις μεταγραφές και οι ελληνικές περιπτώσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:01 - 28.12.2023

Οι πρώτες αποφάσεις Αλαφούζου - Τερίμ για τις μεταγραφές και οι ελληνικές περιπτώσεις

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ συμφώνησαν στην αναθεώρηση του μεταγραφικού πλάνου του Παναθηναϊκού και οι περισσότερες προσθήκες, θα φέρουν και... αφαιρέσεις. Στο τραπέζι και οι διαθέσιμοι Έλληνες στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τερίμ βρίσκεται στη χώρα μας από την Τετάρτη και έχει εργάζεται ήδη στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ενώ η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Ίδρυμά Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης, την Παρασκευή (29/12) στις 15:00.