«Η Τράμπζονσπορ ζητάει τρία εκατομμύρια ευρώ από τον Παναθηναϊκό για τον Μπακασέτα»

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

«Η Τράμπζονσπορ ζητάει τρία εκατομμύρια ευρώ από τον Παναθηναϊκό για τον Μπακασέτα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:56 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 28.12.2023

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον Τάσο Μπακασέτα, όμως η ομάδα της Τραπεζούντας ζητάει τα διπλά.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες. Οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν τον Φατίχ Τερίμ ως τον νέο τους προπονητή, ενώ την τελευταία ώρα αναφέρεται αρκετά ότι ο Τούρκος έχει κλείσει την πρώτη του μεταγραφή. 

Ο λόγος γίνεται για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία έχει ήδη κλείσει στην ελληνική ομάδα. Η αρχή έγινε τη Τρίτη (26/12) όταν πάλι τουρκικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.  

Το τριφύλλι την Πέμπτη (28/12) σύμφωνα με την «61trbazonhaber» πρόσφερε 1.5 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, όμως η ομάδα της Τραπεζούντας ζητάει τρία εκατομμύρια ευρώ. 

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει δεχτεί τρεις προτάσεις ανανέωσης από την Τραμπζονσπόρ, ωστόσο τις έχει απορρίψει όλες. Η τρίτη και τελευταία πρόταση που του έγινε, έκανε λόγο για τριετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 1,75 εκατομμύρια ευρώ. Μια συνολική εγγυημένη αμοιβή 5.25 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους απόδοσης στο νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο Μπακασέτας βρίσκεται στην ομάδα της Τραπεζούντας από τα μέσα της σεζόν 2020-21 και μετράει πάνω 100 συμμετοχές, 33 γκολ, 23 ασίστ και ένα πρωτάθλημα Τουρκίας.