Επίσημο: Κανάλι του Ατζούν θα δείξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Επίσημο: Κανάλι του Ατζούν θα δείξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:01 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 01.01.2024

Ο τηλεοπτικός σταθμός TV 8,5 που ανήκει στον Ατζούν Ιλιτζαλί, θα μεταδώσει την Τετάρτη το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Τριφυλλιού.

Είναι οριστικό! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης της Stoiximan Super League, μετά την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και θα αρχίσει άμεσα τις προβολές των παιχνιδιών!

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με σέντρα στις 21:00.  Όπως γνωστοποιήθηκε από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο τηλεοπτικός σταθμός TV 8,5 ιδιοκτησίας του Ατζούν, θα μεταδώσει το ματς στην Τουρκία.

Ασφαλώς, η κίνηση του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού σχετίζεται με τον Φατίχ Τερίμ. Ο οποίος έχει ισχυρό brand name στην πατρίδα του και τον ακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.

Για τον ίδιο λόγο, το Netflix επέλεξε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του κορυφαίου προπονητή στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου. Μία παραγωγή που την έχουν δει χιλιάδες συμπατριώτες του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού και δικαίωσε τους εμπνευστές της.

Ασφαλώς, το βασικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι ο Τερίμ να δουλέψει σωστά με την ομάδα και να φέρει αποτελέσματα και την κατάκτηση τίτλων. Το Τριφύλλι είναι ποδοσφαιρικός οργανισμός και πρωτίστως, θέλει νίκες και διακρίσεις.

Από την άλλη, είναι πολύ σημαντικό να εργάζονται στο club άνθρωποι με παγκόσμια εμβέλεια, όπως είναι ο Φατίχ Τερί. Ενισχύει το πρεστίζ και το κύρος του Συλλόγου, τον μαθαίνουν ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι και δημιουργούνται νέες πηγές εσόδων.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ένας από τους πιο φημισμένους τηλεοπτικούς παραγωγούς, με κορωνίδα των προγραμμάτων του το reality «Survivor». Το οποίο στην Ελλάδα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου.

Άλλωστε, ο Ατζούν υπήρξε εκείνος ο οποίος πρότεινε στον Αλαφούζο να προσλάβει τον Τερίμ και φιλοξένησε την καθοριστική συνάντηση τους, στα γραφεία του στην Κωνσταντινούπολη. Οπότε, το ενδιαφέρον του Ατζούν για την υπόθεση είναι και προσωπικό, εκτός από επαγγελματικό...