Άρχισε η μάχη για την υπογραφή του Μπερνάρ

Μπερνάρ

i

Intime

Άρχισε η μάχη για την υπογραφή του Μπερνάρ

Τέσσερις βραζιλιάνικες ομάδες προσπαθούν να πείσουν τον Μπερνάρ να υπογράψει άμεσα προσύμφωνο μαζί τους, για να μην περιμένουν τη λήξη του συμβολαίου του 30χρονου μεσοεπιθετικού με τον Παναθηναϊκό.

Η Πρωτοχρονιά συμβολίζει την έναρξη του νέου έτους, εν προκειμένω του 2024. Για τον βραζιλιάνικο Τύπο, σημαίνει την απαρχής ενός μικρού εμφυλίου μεταξύ ομάδων για την απόσπαση μιας υπογραφής: του Μπερνάρ Ντουάρτε!

Σύμφωνα με ιστοσελίδες στη Βραζιλία, οι Παλμέιρας, Κορίνθιανς, Σάο Πάολο και Φλαμένγκο έχουν ήδη πάρει θέσεις μάχης και πιέζουν το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον μέσο του Παναθηναϊκού για ένα προσύμφωνο, εν όψει του Ιουνίου.

Η Ατλέτικο Μινέιρο, στην οποία προτιμά να ενταχτεί ο Μπερνάρ σε ενδεχόμενο επαναπατρισμό, προς το παρόν παρακολουθεί χωρίς να επεμβαίνει. Άλλωστε, απέκτησε τον Γκουστάβο Σκάρπα με μία δαπανηρή μεταγραφή και ίσως να μην κινηθεί για άλλον έναν παίκτη στον μεσοεπιθετικό χώρο.

Η Παλμέιρας φέρεται να έχει προχωρήσει περισσότερο τις συζητήσεις με την πλευρά του 30χρονου άσου, έχοντας καταθέσει μία υψηλή οικονομική προσφορά και ένα ξεκάθαρο δελεαστικό πλάνο.

Ο σκοπός των παραγόντων της «Βερντάο» είναι να πείσουν τον Μπερνάρ να αποδεχτεί άμεσα την πρόταση τους και να υπογράψει συμβόλαιο που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου. Μία αξίωση που είναι άγνωστο εάν θα τη δεχτεί ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, να δεσμευτεί τόσο νωρίς για το μέλλον του.

Αυτό που παρουσιάζουν ως δεδομένο στη Βραζιλία, είναι πως ο Μπερνάρ δεν πρόκειται να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα φύγει τώρα, τιμώντας το συμβόλαιο του μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά δεν θα παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα μετά το καλοκαίρι. Πάντως, αποδοχές της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει στο Τριφύλλι, ο Μπερνάρ δεν θα τις βρει στη Βραζιλία.