«Εξετάζει Μορουτσάν ο Παναθηναϊκός»
i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

«Εξετάζει Μορουτσάν ο Παναθηναϊκός»

Δημήτρης Χούπης 10:19 - 02.01.2024

Όπως αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ολιμπιού Μορουτσάν ο οποίος αγωνίζεται στην Ανκαρακιουτσού.

Νέο τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για παίκτη της Ανκαρακιουτσού. Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της Fanatik κάνει λόγο για ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον Ολιμπιού Μορουτσάν, για τον οποίο η ελληνική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση του τουρκικού συλλόγου. 

Ο Ρουμάνος εξτρέμ έχει υπάρξει παίκτης του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ στη Γαλατασαράι για ενάμιση χρόνο. Ο 70χρονος το καλοκαίρι του 2021 είχε δώσει εντολή στη διοίκηση «τσιμ μπομ» για την απόκτησή του, με την τουρκική ομάδα τότε να δίνει 4,1 εκατομμύρια ευρώ στη Στεάουα Βουκουρεστίου για να τον κάνει δικό της. 

Ωστόσο έναν χρόνο μετά δόθηκε δανεικός στην Πίζα. Όταν επέστρεψε το καλοκαίρι του 2023 ο Τερίμ είχε αποχωρήσει από τη Γαλατασαράι και πωλήθηκε τελικά στην Ανκαρακιουτσού έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Με τον Τούρκο προπονητή στον πάγκο, ο 24χρονος αγωνίστηκε 23 παιχνίδι βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές και δίνοντας τέσσερις ασίστ. 

Big 5: Αυτά είναι τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2024
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:00 - 02.01.2024

Big 5: Αυτά είναι τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2024

Από την 1η Γενάρη οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν ουσιαστικά... ελεύθεροι και το Sportal καταγράφει τις περιπτώσεις των Big 5 που είναι στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τη φετινή χρονιά υπήρξε συμπαίκτης με τους πρώην «πράσινους» Μακέντα και Χατζηγιοβάνη, αλλά και τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κίτσιου. Μετρώντας 16 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Άγκυρας λήγει το καλοκαίρι του 2026 και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.