Παναθηναϊκός: Δανεικός ο Κλάινχαϊσλερ στη Χάιντουκ Σπλιτ

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Δανεικός ο Κλάινχαϊσλερ στη Χάιντουκ Σπλιτ

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:20 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 02.01.2024

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Χάιντουκ Σπλιτ για τον εξάμηνο δανεισμό του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Έχει ήδη μεταβεί στην Κροατία ο Ούγγρος μέσος.

Προσωρινή και όχι μόνιμη θα είναι η αποχώρηση του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ από τον Παναθηναϊκό. Γιατί η Χάιντουκ Σπλιτ επέλεξε να αποκτήσει δανεικό τον Ούγγρο μέσο και να μην αγοράσει από τώρα τα δικαιώματα του.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με την πρωτοπόρο του κροατικού πρωταθλήματος, η οποία θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο. Με τις πρώτες πληροφορίες να μην αναφέρουν κάτι για οψιόν αγοράς.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στη Χάιντουκ Σπλιτ. Ο Ούγγρος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα της Κροατίας έως τον προσεχή Ιούνιο» γράφει η ανακοίνωση του Τριφυλλιού.

Ο Κλάινχαϊσλερ βρίσκεται ήδη στην Κροατία, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Αυτός είναι ο λόγος που ο Φατίχ Τερίμ δεν συμπεριέλαβε τον Ούγγρο μέσο στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσημο: Κανάλι του Ατζούν θα δείξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:01 - 01.01.2024

Επίσημο: Κανάλι του Ατζούν θα δείξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Ο τηλεοπτικός σταθμός TV 8,5 που ανήκει στον Ατζούν Ιλιτζαλί, θα μεταδώσει την Τετάρτη το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Τριφυλλιού.

Ο Κλάινχαϊσλερ ήθελε σαν... τρελός να φύγει από το Τριφύλλι σε αυτή τη χρονική συγκυρία, διότι εξαιτίας του παραγκωνισμού από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είχε χάσει τη θέση του στην Εθνική Ουγγαρίας. Η οποία έχει προκριθεί στο Euro 2024 και ο 28χρονος χαφ, βασικός μέχρι τον Σεπτέμβριο, κινδύνευει να χάσει το δέλεαρ της παρουσίας στα γήπεδα της Γερμανίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κλάινχαϊσλερ επέλεξε να μην ρισκάρει, διεκδικώντας την εμπιστοσύνη του Φατίχ Τερίμ, παρότι ο Τούρκος αφίχθηκε πριν λίγες μέρες στο Κορωπί και κρίνει τους πάντες από μηδενική βάση. Επίσης, ο Ούγγρος προτίμησε το κροατικό πρωτάθλημα, το οποίο γνωρίζει από το πέρασμα του από την Όσιγεκ. «Better safe, than sorry» θα σκέφτηκε ο Κλάινχαϊσλερ...