«Φουλάρει για Ταβάρες ο Παναθηναϊκός»

Έντι Ταβάρες

i

Euroleague

«Φουλάρει για Ταβάρες ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Καλαμπάκας 16:16 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:21 - 02.01.2024

Ο Έντι Ταβάρες μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ένας... χορός εκατομμυρίων έχει στηθεί στα πόδια του σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο Παναθηναϊκός που είναι στο... κατόπι του, η Ρεάλ που θέλει να τον ανανεώσει και οι ομάδες του ΝΒΑ που τον γλυκοκοιτάζουν...

Μπορεί ο Έντι Ταβάρες να έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο είναι γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πιο... hot ονόματα της Euroleague, οπότε είναι λογικό πολλές ομάδες να έχουν στρέψει πάνω του το βλέμμα τους για τη μεταγραφική τους ενίσχυση. 

Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει τις διακρίσεις τη μια πίσω από την άλλη και πλέον έχοντας μπει στην αντίστροφη μέτρηση για την εκπνοή του συμβολαίου του με τους «μερένγκες», οι συζητήσεις γύρω από το όνομά του έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. 

Σε tweet του ο Ισραηλινός δημοσιογράφος του one.co.il, Μόουζες, αναφέρει ότι ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ήδη δεχθεί κρούσεις από ομάδες ώστε να υπογράψει από τώρα για τη νέα σεζόν. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει συνεχείς προσπάθειες ώστε να ανανεώσει με τον πανύψηλο σέντερ της, ενώ ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR φέρεται ως ο πρώτος μνηστήρας από την Euroleague που θέλει να ντύσει τον Ταβάρες με τη φανέλα της ομάδας του.

Στο παιχνίδι πάντως είναι και ομάδες του ΝΒΑ, με το tweet να αναφέρει ότι ο παίκτης της «βασίλισσας» έχει δεχθεί κρούσεις ώστε να υπογράψει συμβόλαιο που φτάνει ακόμα και τα 7 εκατομμύρια δολάρια ανά έτος. 

Η Μιλάνο παραδίδει μαθήματα ιστορίας από το ΣΕΦ - «Τότε που ο Τόμιτς συνάντησε τον Τζόρνταν»
EUROLEAGUE

12:15 - 02.01.2024

Η Μιλάνο παραδίδει μαθήματα ιστορίας από το ΣΕΦ - «Τότε που ο Τόμιτς συνάντησε τον Τζόρνταν»

Με ανάρτησή της στα social media, η Μιλάνο θύμισε με μία εικόνα από το ΣΕΦ, ότι ο Μίλαν Τόμιτς δεν είναι απλώς ένας βοηθός του κόουτς Ετόρε Μεσίνα. Είναι ο σκληροτράχηλος γκαρντ που το 1997 με τον Ολυμπιακό αντιμετώπισε τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Σικάγο Μπουλς.

Ο Ταβάρες φυσικά και δεν βιάζεται να κάνει κάποια κίνηση, αφού η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα και ο παίκτης είναι αφοσιωμένος στους στόχους του. Το τι θα συμβεί τελικά και αν θα δούμε τον παίκτη να αγωνίζεται στην Ελλάδα, θα το γνωρίζουμε σε λίγους μήνες. 

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης