Κέντριν Ναν: «Πάμε στην Ισπανία για δύο νίκες»
i

© Intime

Κέντριν Ναν: «Πάμε στην Ισπανία για δύο νίκες»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:07 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 02.01.2024

Ο Κέντρικ Ναν εκδήλωσε την επιθυμία του για το ξεκίνημα του 2024 στην EuroLeague με τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό και εξήγησε πως «πρέπει να είμαστε επιθετικοί με Μπασκόνια και Βαλένθια, για να πάρουμε δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες».

Η αγωνιστική δράση του 2023 ολοκληρώθηκε εξαιρετικά για τον Παναθηναϊκό. Έχει ενταχθεί στην πρώτη τετράδα της EuroLeague και σκοπεύει να εδραιώσει για τα καλά την παρουσία του εκεί, αν η... ευχή του Κέντρικ Ναν για την πρώτη εβδομάδα του 2024 γίνει πράξη. 

Ο Παναθηναϊκός (όπως αι οι υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης) ξεκινούν το νέο έτος με πολύ δυναμικό πρόγραμμα και μία διπλή ευρωπαϊκή αγωνιστική και στο πλαίσιο αυτής ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε πως «θέλουμε να πάρουμε δύο εκτός έδρας νίκες στη σειρά». Και αναφερόταν στις αναμετρήσεις με την Μπασκόνια (3/1) και με την Βαλένθια (5/1) επί ισπανικού εδάφους. 

«Είναι μεγάλα ματς και καθένα έχει την βαρύτητά του», είπε και πρόσθεσε πως «πρόκειται για δύο αντιπάλους που βρίσκονται κοντά μας στην βαθμολογία. Είναι μεγάλα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε δύο νίκες». Για να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο και (προφανώς) τις κατευθύνσεις του κόουτς Εργκίν Αταμάν, «πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να είμαστε επιθετικοί και στις δύο μεριές του γηπέδου. Πρέπει να επιβάλλουμε τη θέληση μας σε άμυνα και επίθεση. Έτσι θα βρούμε ρυθμό». 

Και κατέληξε πως «είμαστε σε καλή φάση. Κάθε μέρα βρίσκουμε ρυθμό. Έχουμε χημεία πλέον. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο όλο και καλύτερα και θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι». 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!