Αταμάν: «Τέλος οι μεταγραφές, έχουμε καλή χημεία, δεν θα την... πειράξουμε»

Αταμάν: «Τέλος οι μεταγραφές, έχουμε καλή χημεία, δεν θα την... πειράξουμε»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:49 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 02.01.2024

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ισπανία εκεί όπου την Τετάρτη (3/1) θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια, ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα...

Aφού πρώτα ο Εργκίν Αταμάν είπε «Καλή Χρονιά» και «Χρόνια Πολλά» σε γνωστούς, φίλους και περαστικούς που συνάντησε στο αεροδρόμιο, λίγο πριν περάσει την πύλη μαζί με τους συνεργάτες του και τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό, αποφάσισε πως είναι μία καλή ώρα για να εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα. 

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους την πρώτη αναμέτρηση του 2024, την Τετάρτη (3/1) στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για την 18η αγωνιστική της EuroLeague. Έχουν το επίσης μομέντουμ και τον ρυθμό στο παιχνίδι τους, όπως έχουν και «πολύ καλή χημεία», όπως είπε ο Τούρκος κόουτς για να εξηγήσει πως αυτός είναι ο βασικός λόγος που «δεν θα γίνει καμία μεταγραφή! Εχουμε καλή χημεία αυτή τη στιγμή και δε θέλουμε να τη χαλάσουμε. Περιμένουμε και τον Παπαπέτρου να επιστρέψει και αυτή θα είναι η μόνη μας προσθήκη». 

Με αυτόν τον τρόπο απάντησε στις φήμες και στα σενάρια, στην ονοματολογία, στις σκέψεις που κάνει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και στο ενδεχόμενο να γίνει κάποια... φαντασμαγορική μεταγραφική έκπληξη. Οπότε συνέχισε με τα καθιερωμένα... 

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε πως «ξεκινάει ο δεύτερο γύρος της EuroLeague και έχουμε μπροστά μας δύο ματς στην Ισπανία. Δύο πολύ δύσκολα ματς με ομάδες που βρίσκονται μία νίκη μακριά μας» και σημείωσε πως «η Μπασκόνια μάλιστα παίζει πολύ καλό μπάσκετ από τότε που επέστρεψε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς».

Εκκίνησε το έτος και τώρα ξεκινά και ο δεύτερος γύρος της EuroLeague - Το πρόγραμμα και η κατάταξη
EUROLEAGUE

10:35 - 02.01.2024

Εκκίνησε το έτος και τώρα ξεκινά και ο δεύτερος γύρος της EuroLeague - Το πρόγραμμα και η κατάταξη

Η δεύτερη μέρα του 2024 φέρνει και την 18η αγωνιστική της EuroLeague, την πρώτη από τις δύο της διαβολοβδομάδας και πέραν από τη «μονομαχία» του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με την Μιλάνο (2/1, 21:15, Novasports), συμπεριλαμβάνονται άλλες τέσσερις αναμετρήσεις. Την Τετάρτη (3/1) παίζει ο Παναθηναϊκός με την Μπασκόνια, την ίδια μέρα που κυριαρχεί το El Clasico στην Βαρκελώνη.

Πρόσθεσε επίσης πως «κερδίσαμε το αντίστοιχο ματς στο ΟΑΚΑ και τώρα θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και εκτός έδρας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να είμαστε επιθετικοί και "κλειδί" θα είναι η άμυνά μας. Ειδικά κόντρα στη Μπασκόνια που παίζει πολύ με αιφνιδιασμούς. Είμαστε πάντως σε καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε». 

Τέλος, επιβεβαίωσε, πως ο Κώστας Σλούκας θα αγωνιστεί, καθώς ναι μεν «ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα και τον προστατέψαμε», αλλά πλέον «προπονείται κανονικά και είναι στη διάθεσή μας».

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!