Μεγάλη έκπληξη από τον Τερίμ στην πρώτη αποστολή

Φατίχ Τερίμ

i

© Intime

Μεγάλη έκπληξη από τον Τερίμ στην πρώτη αποστολή

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:30 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 02.01.2024

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή με την ιδιότητα του προπονητή του Παναθηναϊκού και επιφύλαξε έναν αιφνιδιασμό για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ετοιμοπόλεμοι οι Τζούρισιτς και Τσέριν.

Με ένα διαμορφωμένο ρόστερ τα περιθώρια για εκπλήξεις είναι μικρά! Παρόλα αυτά, ο Φατίχ Τερίμ αιφνιδίασε με την ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αιφνιδιασμός αφορούσε την επιλογή του Έλτον Φικάι. Ο 18χρονος Αλβανός κεντρικός αμυντικός που είχε εντυπωσιάσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, συμπεριλήφθηκε στην 23άδα που ανακοίνωσε ο Τερίμ.

Εξυπακούεται ότι η παρουσία του Φικάι σχετίζεται με τις απουσίες στο κέντρο της άμυνας. Στους μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, προστέθηκε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ

Ο Τερίμ μπορούσε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Γιώργο Σιδερά, αλλά προτίμησε τον Έλτον Φικάι. Ο οποίος ίσως να βρεθεί στον πάγκο ως εναλλακτική λύση.

Επίσης, οι Τσέριν και Τζούρισιτς είναι ετοιμοπόλεμοι για να αγωνιστούν, εφόσον τους χρησιμοποιήσει ο Τερίμ. Οι δύο μέσοι του Τριφυλλιού προπονήθηκαν σε φουλ ένταση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού επανδρώνουν οι Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

Είναι η πρώτη φορά που οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά την ανακοίνωση της αποστολής, δεν θα καταλύσουν μαζί σε ξενοδοχείο, όπου θα παραμείνουν μέχρι τον αγώνα. Αντιθέτως, ο Τερίμ εφαρμόζοντας τη δική του πολιτική, τους άφησε ελεύθερους να διανυκτερεύσουν σπίτια τους και θα συγκεντρωθούν λίγες ώρες πριν το παιχνίδι.

Στο μεταξύ, στη σημερινή (2/1) στο «Γεώργιος Καλαφάτης», οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις για το πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.