«Παλμέιρας και Ατλέτικο Μινέιρο στη "μάχη" για την απόκτηση του Μπερνάρ»

Μπερνάρ

i

©Intime

«Παλμέιρας και Ατλέτικο Μινέιρο στη "μάχη" για την απόκτηση του Μπερνάρ»

Sportal newsroom 11:43 - 03.01.2024

Νέο δημοσίευμα από Βραζιλία αναφέρει ότι ο Μπερνάρ βρίσκεται στο στόχαστρο της αγαπημένης του, Ατλέτικο Μινέιρο, της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αλλά και της Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία σχετικά με το μέλλον του Μπερνάρ, ο οποίος μπήκε στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό κι έτσι έχει ελεύθερο να συνομιλεί με οποιαδήποτε ομάδα θελήσει.

Αυτή τη φορά δημοσίευμα από το έγκυρο «UOL» αναφέρει ότι 31χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ του «τριφυλλιού» βρίσκεται στο στόχαστρο της αγαπημένης του, Ατλέτικο Μινέιρο, της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αλλά και της Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα.

Οπως αναφέρεται μάλιστα στο δημοσίευμα, οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να του προτείνουν να υπογράψει και προσύμφωνο μαζί τους για όταν ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό που θα είναι το καλοκαίρι για μας, αλλά στα μέσα του πρωταθλήματος για τους Βραζιλιάνους.

«Ο Μπερνάρ δίνει προτεραιότητα στην Ατλέτικο Μινέιρο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:26 - 02.01.2024

«Ο Μπερνάρ δίνει προτεραιότητα στην Ατλέτικο Μινέιρο»

Ο επαναπατρισμός του Μπερνάρ παραμένει πρώτο θέμα συζήτησης στον βραζιλιάνικο Τύπο, με τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού να αγνοεί τις υπόλοιπες προτάσεις και να περιμένει την Ατλέτικο Μινέιρο.

Το «UOL» υπογραμμίζει ότι ο Μπερνάρ προτιμάει την Ατλέτικο Μινέιρο προβάδισμα λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχει ο παίκτης με την ομάδα. Από την άλλη βέβαια, η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα της γι' αυτό και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον υπογράψει, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους.