Πρώτη του Δημήτρη Λημνιού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» (vid)

Δημήτρης Λημνιός

i

Intime

Πρώτη του Δημήτρη Λημνιού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:21 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 02.01.2024

Ο Δημήτρης Λημνιός βρέθηκε σήμερα για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και τον υποδέχτηκε κατά την άφιξη του ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Γιάννης Παπαδημητρίου.

O Δημήτρης Λημνιός αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται την προηγούμενη Παρασκευή, λίγη ώρα μετά την παρουσίαση του Φατίχ Τερίμ στην Εθνική Πινακοθήκη. Μία ανακοίνωση που στην κυριολεξία αιφνιδίασε τους πάντες.

Ο Λημνιός δεν βρισκόταν στην Αθήνα και η πρώτη επίσκεψη του στο νέο εργασιακό περιβάλλον του, πραγματοποιήθηκε μετά την αλλαγή του χρόνου. Ο διεθνής εξτρέμ πήγε σήμερα στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για πρώτη φορά με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού.

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε την παρουσία του Λημνιού με την ανάρτηση ενός Insta-story. Τον 25χρονο επιθετικό υποδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος τον ξενάγησε στους χώρους του προπονητικού κέντρου.

Ο Λημνιός είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τον Φατίχ Τερίμ και με τους νέους συμπαίκτες του. Φυσικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να ανακτήσει τη φόρμα του.

Μεγάλη έκπληξη από τον Τερίμ στην πρώτη αποστολή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:30 - 02.01.2024

Μεγάλη έκπληξη από τον Τερίμ στην πρώτη αποστολή

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή με την ιδιότητα του προπονητή του Παναθηναϊκού και επιφύλαξε έναν αιφνιδιασμό για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ετοιμοπόλεμοι οι Τζούρισιτς και Τσέριν.

O Λημνιός δεν υπολογιζόταν στις υποχρεώσεις της Κολωνίας και έχει μόλις μία συμμετοχή στη φετινή σεζόν, με τη Β' ομάδα. Ο Έλληνας επιθετικός είχε αγωνιστεί για 90 λεπτά στην ισοπαλία 1-1 με την Αλεμάνια Άαχεν, για την Περιφερειακή Λίγκα της Γερμανίας. Έκτοτε, δεν έχει παρά εμφανίσεις σε διτέρματα και φιλικά.

Ο Τερίμ έχει ενημερωθεί για την αγωνιστική κατάσταση του Λημνιού, θα τον τσεκάρει στις προπονήσεις και θα αποφασίσει πως θα τον διαχειριστεί. Ιατρικά ο Λημνιός είναι υγιής και αυτό που έχει ανάγκη είναι από ποδοσφαιρικό ρυθμό.