Ο «αναμορφωτής» Σάσα Ίλιτς έχει βάλει τον Ατρόμητο σε τροχιά play offs!

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Ο «αναμορφωτής» Σάσα Ίλιτς έχει βάλει τον Ατρόμητο σε τροχιά play offs!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:04 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 19.12.2023

Η έλευση του Σάσα Ίλιτς στο Περιστέρι, η «αναγέννηση» του Ατρόμητου και ο στόχος των play offs.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Ατρόμητος βρίσκεται στη λίστα με τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, με τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό να αποτελεί το... αποκορύφωμα.

Την περασμένη Κυριακή (17/12), η ομάδα του Περιστερίου υποδέχτηκε το «τριφύλλι» και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή, δίνοντας έτσι συνέχεια στο αήττητο σερί. Οι εμφανίσεις στις τελευταίες αγωνιστικές αποτελούν έργο Ίλιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει δώσει τη δική του ξεχωριστή πινελιά στην «αναγέννηση» του συλλόγου.

Πλέον, ο Ατρόμητος έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και βρίσκεται μόλις στο -2 από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης. Η μάχη για την είσοδο στο μίνι πρωτάθλημα των play offs θα είναι μεγάλη, με τους Περιστεριώτες να δείχνουν... ικανοί για το καλύτερο.

Η έλευση του Ίλιτς και το αήττητο

Στις 8 Οκτωβρίου, ο Ατρόμητος γνώρισε τη βαριά ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (5-0), με αποτέλεσμα να παραμείνει στη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Περιστερίου αγνόησε τη νίκη για ακόμη ένα ματς, ενώ η κατάσταση έμοιαζε... μη αναστρέψιμη.

Λίγες ώρες αργότερα, πάρθηκε η απόφαση από τη διοίκηση για μία αλλαγή που θα έφερνε νέα πνοή στον σύλλογο. Ο Κρις Κόουλμαν αποτέλεσε παρελθόν και ο Σάσα Ίλιτς ήρθε στο Περιστέρι για την πρώτη του θητεία σε ελληνικό πάγκο. 

Στο ντεμπούτο του Σέρβου τεχνικού, ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά από αρκετούς μήνες, σε ένα ματς ακατάλληλο για... καρδιακούς κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Περιστεριώτες αν και έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και στη συνέχεια να βρουν το γκολ της λύτρωσης με τον Βέργο στο 90+9 (3-2).

Το συγκεκριμένο τρίποντο αποτέλεσε σημείο αναφοράς, με τη συνέχεια να είναι ακόμη πιο συναρπαστική. Την επόμενη αγωνιστική ακολούθησε το μεγάλο διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη (1-3), το οποίο έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο Σάσα Ίλιτς έφτασε τα οκτώ ματς στον πάγκο των Περιστεριωτών, με το κοντέρ να γράφει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και οι ήττες αγνοούνται!

Τις «σκότωσε» γιατί τις... αγαπούσε: Ο Βέργος έκανε το 3/3 με τις πρώην και πλέον στοχεύει στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:52 - 18.12.2023

Τις «σκότωσε» γιατί τις... αγαπούσε: Ο Βέργος έκανε το 3/3 με τις πρώην και πλέον στοχεύει στον Ολυμπιακό

Τα φετινά γκολ του Βέργου με τη φανέλα του Ατρόμητου, το εντυπωσιακό σερί που έχει χτίσει με τις πρώην και το επερχόμενο εμπόδιο του Ολυμπιακού που αποτελεί ευκαιρία για το 4/4.

Οι αλλαγές προπονητών στα μέσα της σεζόν έχουν το δικό τους ρίσκο και τις περισσότερες φορές φέρνουν την αναμενόμενη γκρίνια από τους οπαδούς, ωστόσο στον Ατρόμητο τα πράγματα έχουν εξελιχθεί διαφορετικά, με τον ερχομό του Σάσα Ίλιτς στο Περιστέρι να αποτελεί μέχρι στιγμής μία δικαίωση για τον σύλλογο.