Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:06 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 04.01.2024

Δεν θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα δίχως ομάδα ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Η παραμονή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν κράτησε πολύ, αφού ο Ισπανός αποχώρησε μετά από λίγους μήνες παραμονής. Ο ίδιος, πλέον, βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά και αυτό μόνο φήμες γύρω από το όνομά του θα μπορούσε να δημιουργήσει. Mία από αυτές αφορά και την Κάντιθ, η οποία δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι, από το ξεκίνημα της σεζόν. 

Η ομάδα της La Liga βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου, όταν κι επικράτησε εντός έδρας της Βιγιαρεάλ με 3-1 στο πλαίσιο στης 4ης αγωνιστικής. 

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, οι ιθύνοντες του συλλόγου αναζητούν τη λύση που θα φέρει την... αναγέννηση. 

Όπως αποκάλυψε το ισπανικό Μέσο, «estadiodeportivo», ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί τον «εκλεκτό» της διοίκησης της Κάντιθ, σε περίπτωση που τελικά παρθεί η απόφαση για «διαζύγιο» με τον τωρινό προπονητή, Σέρχιο Γκονζάλεθ, του οποίου το μέλλον είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.