Άνετα Τσέλσι και Μπράιτον την πρόκριση - Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε και η Άστον Βίλα

Άνετα Τσέλσι και Μπράιτον την πρόκριση - Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε και η Άστον Βίλα

Sportal newsroom 21:47 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 06.01.2024

Τσέλσι και Μπράιτον επικράτησαν εύκολα των Στόουκ και Πρέστον αντίστοιχα, ενώ η Άστον Βίλα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μίντλεσμπρο με γκολ στο φινάλε και προκρίθηκε στους «32» του FA Cup.

Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας! Μετά τις Νιούκαστλ και Λέστερ, Τσέλσι και Μπράιτον έκαναν επίσης το καθήκον τους και πέρασαν στους «32» του FA Cup, ενώ με ζόρι πέρασαν και οι Άστον Βίλα και Μπόρνμουθ.

Η Τσέλσι χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα αγώνα για να λυγίσει την άμυνα της Πρέστον, αλλά όταν το κατάφερε πήρε... φόρα και έφτασε σε ένα εμφατικό 4-0. Ο Αρμάντο Μπρόχα ήταν αυτός που έλυσε το «γόρδιο δεσμό» στο 58΄, για να πάρουν... σειρά ο Τιάγκο Σίλβα, ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Εντσο Φερνάντες, που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Όσον αφορά την Μπράιτον, τα βρήκε σκούρα για μία ώρα, αλλά μετέπειτα πάτησε το γκάζι και πανηγύρισε τη νίκη με 4-2 στην έδρα της Στόουκ

Αρκετή δυσκολία αντιμετώπισαν οι Άστον Βίλα (1-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο), Μπόρνμουθ (3-2 την ΚΠΡ) και Γουότφορντ (2-1 την Τσέστερφιλντ), αλλά εξασφάλισαν επίσης την παρουσία της στους «32» του θεσμού.

Τα έβαλε με το VAR και προκρίθηκε η Τότεναμ, τα ξαναλένε Μπρέντφορντ και Γουλβς
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:56 - 05.01.2024

Τα έβαλε με το VAR και προκρίθηκε η Τότεναμ, τα ξαναλένε Μπρέντφορντ και Γουλβς

Η Τότεναμ έβλεπε την τύχη να μην είναι με το μέρος της, εντούτοις πανηγύρισε τελικά την πρόκριση κόντρα στη Μπέρνλι. Την ίδια ώρα, Μπρέντφορντ και Γουλβς έδωσαν νέο ραντεβού, με φόντο τους «64» του FA Cup.

Σε ρεβάνς οδηγείται η Νόριτς του Γιαννούλη, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπρίστολ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα Νιούπορτ-Ίστλιχ και Χαλ-Μπέρμιγχαμ, που έληξαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ.