Γουέστ Χαμ και Μπράιτον πέταξαν τις ευκαιρίες τους και τελικά έμειναν στο μηδέν

Γουέστ Χαμ και Μπράιτον πέταξαν τις ευκαιρίες τους και τελικά έμειναν στο μηδέν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:41 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 02.01.2024

Γουέστ Χαμ και Μπράιτον είχαν τις ευκαιρίες τους όμως τελικά έμειναν... άσφαιρες στο Λονδίνο (0-0), παίρνοντας η κάθε μία από έναν βαθμό στο ματς της 20ης αγωνιστικής της Premier League.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες γκολ δεν μπήκε, με αποτέλεσμα Γουέστ Χαμ και Μπράιτον να πάρουν από ένα βαθμό μετά το μεταξύ τους 0-0. Ένα αποτέλεσμα που ευνόησε τα «σφυριά» που διατήρησαν το +3 στη βαθμολογία της Premier League από την αποψινή της αντίπαλο. 

Η Μπράιτον ήταν εκείνη που πάτησε καλύτερα στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου. Στο διάστημα 33' -43' έφτασε πολλές φορές κοντά στο προβάδισμα. Είχαν προηγηθεί οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στο 2', για πέναλτι πάνω στον Έντσον Άλβαρες. 

Οι φάσεις συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το 1-0. Ξανά η φιλοξενούμενη έδειχνε λίγο καλύτερη, όμως και πάλι οι ευκαιρίες της δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Τελικά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι πρώην αντίπαλοι των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, αντίστοιχα, πήραν από έναν βαθμό. 

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε βασικός και ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος αποτέλεσε πολύ σημαντικό στήριγμα στο πλάι του Ογκμπόνα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE: 

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: