Γκουαρδιόλα: «Το τρεμπλ δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τις προηγούμενες απογοητεύσεις»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©printscreen

Γκουαρδιόλα: «Το τρεμπλ δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τις προηγούμενες απογοητεύσεις»

Κώστας Τόπας 15:09 - 17.01.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θυμήθηκε τις πιο καθοριστικές στιγμές της καριέρας του και τόνισε πόσο έχει αλλάξει σήμερα χάρη στο ποδόσφαιρο.

Το DAZN, η κορυφαία παγκόσμια αθλητική πλατφόρμα ροής, κάνει πρεμιέρα σήμερα (17/01) μια αποκλειστική συνέντευξη με τον πρόσφατα ανακηρυχθέντα καλύτερο προπονητή στον κόσμο, Πεπ Γκουαρδιόλα

Ο τεχνικός των Πολιτών, ομολόγησε ότι είναι πλέον «πιο υπομονετικός», σε σύγκριση με το ξεκίνημά του στον πάγκο, όταν η απώλεια ενός αγώνα σήμαινε ότι «ο κόσμος τελείωνε», αφού ήταν «πιο ανήσυχος», αν και η «ουσία και η αγάπη» για το ποδόσφαιρο «παραμένει παρόμοια».

«Πριν ήμουν πολύ πιο ανυπόμονος και ανήσυχος σε όλα, τώρα είμαι πιο ήρεμος και στις καλές στιγμές είμαι πιο ήρεμος. . Πριν φανεί ότι ο κόσμος τελειώνει, η εμπειρία σε διδάσκει ότι είναι παιχνίδι, ότι παίζει και ο αντίπαλός σου και είναι καλός και ότι μπορείς να έχεις ένα κακό απόγευμα. Υπάρχουν απλά πράγματα που δεν μπορούσα να τα ανεχτώ πριν και τώρα καταλαβαίνω ότι τα κάνουν λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά την επική επιστροφή κόντρα στη Νιούκαστλ το περασμένο Σάββατο, η Μάντσεστερ Σίτι απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή της Premier League. Ο κύριος στόχος που έχει κάθε χρόνο ο Γκουαρδιόλα είναι ο ίδιος: «Το τρεμπλ είναι το αποκορύφωμά του όλα, αλλά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς όλες τις προηγούμενες απογοητεύσεις. Αν είμαι στην όγδοη σεζόν μου εδώ, είναι επειδή σε κακές στιγμές με εμπιστεύτηκαν επίσης».

Η ημέρα της κρίσης πλησιάζει για την Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της δίκης για τις 115 κατηγορίες παραβίασης οικονομικών κανόνων της Premier League
PREMIER LEAGUE

13:48 - 17.01.2024

Η ημέρα της κρίσης πλησιάζει για την Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της δίκης για τις 115 κατηγορίες παραβίασης οικονομικών κανόνων της Premier League

Ο διευθύνων σύμβουλος της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ημερομηνία για τη δίκη για τις 115 κατηγορίες της Μάντσεστερ Σίτι για παραβίαση οικονομικών κανόνων.

Εκτός από το ότι μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση των πολιτών και δήλωσε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι «αρπακτικό των γκολ», ο Καταλανός προπονητής θυμήθηκε τις περιπέτειες που έζησε σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα: «Ήταν πολύ δύσκολο να φτάσω στη Γερμανία αφού κέρδισα το τρεμπλ, νομίζω ότι ήταν η πιο δύσκολη πρόκληση της καριέρας μου, αλλά όλα είναι όμορφα. Στη Μπάρτσα αγγίξαμε την ομορφιά, γιατί το πώς το κάναμε εξακολουθεί να το θυμόμαστε και θα το θυμόμαστε».