Η «διπλή» ζωή του Γουόκερ: Κρατούσε κρυφό ότι έχει δύο οικογένειες
i

© PrtScr

Η «διπλή» ζωή του Γουόκερ: Κρατούσε κρυφό ότι έχει δύο οικογένειες

Γιάννης Λιβανός • 13:41 - 17.01.2024

Το «μήλον της έριδος» στον γάμο του Κάιλ Γουόκερ με την Άνι Κίλνερ, Λόριν Γκούντμαν προέβη σε κάποιες αποκαλυπτικές δηλώσεις για το πως γνωστοποίησε τη δεύτερη οικογένεια του Άγγλου δεξιού οπισθοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η ανακοίνωση του χωρισμού του Κάιλ Γουόκερ και της Άνι Κίλνερ, μετά τα σκάνδαλα απιστίας και άσεμνης έκθεσης του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, πήρε νέα τροπή μετά την εξομολόγηση της Λόριν Γκούντμαν, της γυναίκας με την οποία ο διεθνής Άγγλος αμυντικός φαίνεται να είχε «διπλή» ζωή και παράλληλη μάλιστα οικογένεια.

Η Λόριν Γκούντμαν φέρεται να πίεζε τον Γούοκερ να πει στην Άνι (γυναίκα του) ότι είναι ο πατέρας του παιδιού (που είχε κάνει με τη Λόριν). Συγκεκριμένα η Λόριν δήλωσε στη βρετανική διαδικτυακή εφημερίδα «The Sun» πως είπε στον Γουόκερ: «Πρέπει να της το πεις. Πρέπει να πεις στην Άνι ότι είσαι ο πατέρας της κόρης μας και ότι έχεις σχέση με τα παιδιά σου. Πρέπει να ξεκινήσουμε το 2024 με έναν ελεύθερο τρόπο. Αν ο καθένας ξέρει πού βρίσκεται, μπορεί να πάρει τις δικές του ενήλικες αποφάσεις στη ζωή του».

Η Λόριν Γκούντμαν παραδέχτηκε στη «The Sun»: «Δεν ήθελα να προκαλέσω περισσότερο πόνο στην Άνι ή να γίνω σκύλ@, αλλά έπρεπε να της το πω γιατί ο Κάιλ ήταν πολύ αδύναμος για να το κάνει».

Η δεύτερη λοιπόν σύντροφος του Γουόκερ προσπαθούσε να τον μεταπείσει να μιλήσει στη γυναίκα του, Άνι και να της πει την άληθεια για τη σχέση τους και το παιδί, προτού δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε. Ο Γουόκερ ήταν ευτυχής που έκρυβε την αλήθεια επειδή είχε δύο οικογένειες και φοβόταν τι θα συνέβαινε όταν το μάθαινε η Άνι. Η Λόριν δεν ήθελε να «χαλάσει» τον γάμο του παίκτη της Σίτι  ή να κάνει το ζευγάρι να υποφέρει, αλλά αυτή η κατάσταση έπρεπε να βγει στη φόρα για το καλό όλων.

Πώς έμαθε η Άνι Κίλνερ ότι ο Γουόκερ είχε παιδί με τη Λόρι Γκούντμαν;

Η Λόριν Γκούντμαν αποκάλυψε τον τρόπο που γνωστοποίησε στην Άνι τη σχέση της με τον Γουόκερ: «Την επομένη της Boxing Day έβαλα κάποιον να στείλει μήνυμα στην Άνι γιατί ήξερα ότι παίζει παιχνίδια, ώστε να της μιλήσω και να της πω την αλήθεια και συγκεκριμένα ότι ο Κάιλ είναι ο πατέρας της κόρης μου».

Η Άνι μάλιστα φέρεται να είχε καταλάβει την απιστία του Γουόκερ, έχοντας ένα προαίσθημα όπως είπε: «Είχα ένα προαίσθημα και είπα στους φίλους μου ότι ήταν η κόρη του». όμως την έβγαζαν τρελή.

Η Λόριν Γκούντμαν για να γίνει πιο πιστευτή έστειλε στην Άνι ένα τεστ DNA, έγγραφα και ακόμη μια φωτογραφία του Γουόκερ μαζί με το μικρό κοριτσάκι. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με τη «The Sun» η Άνι είναι έξι μηνών έγκυος, περιμένοντας το τέταρτο παιδί της, του οποίο πατέρας είναι και πάλι ο Γουόκερ.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στον Γουόκερ και τη σύζυγο του, Άνι Κίλνερ, μια και το ζευγάρι έχει ξαναχωρίσει για ένα μικρό διάστημα το 2019, εξαιτίας τότε της Λόρα Μπράουν. ενώ τώρα φαίνεται πως το ποτήρι ουσιαστικά ξεχείλισε με τη Λόριν Γκούντμαν.

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Γουόκερ: Το διαζύγιο, οι ιερόδουλες, η απιστία και το παιδί εκτός γάμου
PREMIER LEAGUE

12:27 - 12.01.2024

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Γουόκερ: Το διαζύγιο, οι ιερόδουλες, η απιστία και το παιδί εκτός γάμου

Η Άννι Κίλνερ ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Κάιλ Γουόκερ, ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι που έχει εμπλακεί σε πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια.

 Η σκανδαλώδης ζωή του Γουόκερ δεν είναι κάτι καινούριο, αφού και παλιότερα, κατά τη διάρκεια του Euro 2016, ο Άγγλος μπακ «πιάστηκε» να στέλνει πρόστυχα μηνύματα στην Κάρλα Χάου, δηλαδή ένα δημοφιλές μοντέλο του Playboy. Επίσης ο παίκτης «των πολιτών» το 2020, σε περίοδο εγκλεισμού λόγω της παγκόσμιας μάστιγας του κορωνοϊού συνελήφθη με ιερόδουλες.