Πάει να τα «σαρώσει» όλα στην Ισπανία: «Προελαύνει» και στο Copa del Rey η Χιρόνα

Χιρόνα-Ράγιο Βαγιεκάνο

i

© Glomex

Πάει να τα «σαρώσει» όλα στην Ισπανία: «Προελαύνει» και στο Copa del Rey η Χιρόνα

Γιάννης Λιβανός • 11:52 - 18.01.2024

Τις σπουδαίες της εμφανίσεις φέτος συνεχίζει η Χιρόνα και στο Κύπελλο Ισπανίας, αφού προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού, νικώντας 3-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η Χιρόνα εξακολουθεί να «βγάζει» μάτια με την απόδοση της στην Ισπανία, με «θύμα» της αυτή τη φορά τη Ράγιο Βαγιεκάνο για το Κύπελλο Ισπανίας. Η γηπεδούχος λοιπόν Χιρόνα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ μέχρι το 26ο λεπτό, «καθαρίζοντας» έτσι από πολύ νωρίς την υπόθεση πρόκριση.

Στο 15' ο Στουανι άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Μπλιντ στο 26' πέτυχε το τρίτο τέρμα και σιγούρεψε τη νίκη που θα έδινε στην ομάδα του το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa del Rey. Το μόνο που κατάφερε η Βαγιεκάνο ήταν να μειώσει  με τον Ντεκά στο 36΄, γράφοντας το τελικό 3-1.

Κάπως έτσι η Χιρόνα συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα την «τρελή» σεζόν που διάγει, περνώντας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2019.