Η απίστευτη ατάκα του προέδρου της Χιρόνα για τον Μίτσελ: «Αν έρθει πρόταση από την Μπάγερν, θα τον πάω στο Μόναχο με αυτοκίνητο»

Μίτσελ

i

©Photo by Alex Caparros/Getty Images/Ideal Images

Η απίστευτη ατάκα του προέδρου της Χιρόνα για τον Μίτσελ: «Αν έρθει πρόταση από την Μπάγερν, θα τον πάω στο Μόναχο με αυτοκίνητο»

Κώστας Τόπας 08:47 - 05.01.2024

Ο Πέρε Γκουαρδιόλα, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ισπανικού συλλόγου, αποθέωσε το έργο του Μίτσελ, λέγοντας πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στο μέλλον της καριέρας του.

Την ώρα που η Χιρόνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη La Liga -παραμένει στη 2η θέση με τους ίδιους 48 βαθμούς με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης-, ο ισπανικός σύλλογος έχει λάβει πολλά εύσημα.

Μιλώντας στη «Relevo», ο Πέρε Γκουαρδιόλα, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, τόνισε ότι ο προπονητής, Μίτσελ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ομολόγησε ότι δεν θα του σταθεί εμπόδιο αν δεχόταν πρόταση από άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.

«Φυσικά μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Είναι ο ιδιοκτήτης του μέλλοντός του, έχει κερδίσει αυτή την ιδιότητα. Αν φτάσει μια ομάδα και τον θέλει, ευχαριστώ και αντίο θα πω εγώ. Σας διαβεβαιώνω ότι εάν λάβει πρόταση από τη Μπάγερν ενώ έχει συμβόλαιο με τη Χιρόνα, τον πηγαίνω με το αυτοκίνητο στο Μόναχο. Και ο πρόεδρος να κρατάει τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο. Αυτό που έκανε στη Χιρόνα μας κάνει για πάντα ευγνώμονες. Θα μπορούσε να είχε μια καριέρα για να φτάσει στο top-7 του Ευρώπη και προτίμησε να μείνει μαζί μας. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα είναι εδώ, αλλά θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε ταλέντο όσο είναι εδώ», είπε ο Πέρε, αδερφός του Πεπ Γκουαρδιόλα, προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.