Ο «νέος Μέσι» πουλήθηκε στο City Group για 18 εκατ. ευρώ

Κλαούντιο Ετσεβέρι

i

©Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

Ο «νέος Μέσι» πουλήθηκε στο City Group για 18 εκατ. ευρώ

Κώστας Τόπας 09:53 - 04.01.2024

Σύμφωνα με την εφημερίδα Olé, ο «νέος Μέσι», Κλαούντιο Ετσεβέρι, θα παραμείνει φέτος δανεικός στη Ρίβερ και η επόμενη ομάδα του θα είναι η Χιρόνα πριν ενταχθεί στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το City Group και η Ρίβερ Πλέιτ έκλεισαν οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Κλαούντιο Ετσεβέρι, σύμφωνα με την εφημερίδα Olé. Το κόστος μεταγραφής ανέρχεται σε 18 εκατ. ευρώ, συν άλλα 9 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έκλεισε τα 18 την περασμένη Τρίτη, θα παραμείνει δανεικός στη Ρίβερ για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024), αλλά σύμφωνα με την Olé, το άλμα του στην Ευρώπη θα μπορούσε να επιταχυνθεί εάν ο Μαρτίν Ντεμικέλις δεν τον χρησιμοποιήσει σε αγώνες. Σε αυτήν την περίπτωση, το City Group θα περίμενε την αποχώρηση του παίκτη στις 30 Ιουνίου, αφού στόχος της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο παίκτης να έχει λεπτά και να μπορεί να αποκτήσει εμπειρία σε κορυφαία διοργάνωση.

Μόλις κατευθυνθεί στην Ευρώπη, είτε τον Ιούνιο είτε τον Δεκέμβριο, ο Ετσεβέρι δεν θα ενσωματωθεί απευθείας στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο πρώτος του προορισμός στη γηραιά ήπειρο θα είναι η Χιρόνα, όπου θα παραμείνει για μία ή δύο σεζόν.

Πώς ο Ντε Μπρόινε έφερε επανάσταση στις διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια παρουσιάζοντας τα στατιστικά του
PREMIER LEAGUE

14:33 - 03.01.2024

Πώς ο Ντε Μπρόινε έφερε επανάσταση στις διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια παρουσιάζοντας τα στατιστικά του

Σύμφωνα με το «Athletic», ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έφερε επανάσταση στις διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο παρουσιάζοντας μια πολύ λεπτομερή ανάλυση των στατιστικών του, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για την παράτασή του με τη Μάντσεστερ Σίτι το 2021.

Μόλις σφραγιστεί η υπογραφή, το City Group θα πληρώσει τον μισθό του κατά τη διάρκεια της χρονιάς που βρίσκεται στη Ρίβερ, η οποία αναγκάστηκε να διαπραγματευτεί με το City Group και να δεχτεί προσφορά κάτω από τις αξιώσεις του συλλόγου λόγω της απόφασης του ποδοσφαιριστή να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αργεντινής, γι' αυτό και θα έφευγε την 1η Ιανουαρίου 2025 ως ελεύθερος.