Μπονούτσι: «Ο Γκουαρδιόλα μου πρόσφερε 100 εκατ. ευρώ, αλλά η καρδιά μου με καθοδήγησε να μείνω στη Γιουβέντους»

Λεονάρντο Μπονούτσι

i

PrtScr

Μπονούτσι: «Ο Γκουαρδιόλα μου πρόσφερε 100 εκατ. ευρώ, αλλά η καρδιά μου με καθοδήγησε να μείνω στη Γιουβέντους»

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:31 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 02.01.2024

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποκάλυψε το ενδιαφέρον που έδειξε η Μάντσεστερ Σίτι το 2016 για την απόκτησή του.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποχώρησε από την Ουνιόν Βερολίνου και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε στη «THE SUN» ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον ήθελε στη Μάντσεστερ Σίτι το 2016, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να φύγει από τη Γιουβέντους για συναισθηματικούς λόγους.  

«Το 2016 ήμουν κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πρόσφερε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους. Αλλά μαζί με τον σύλλογο αποφάσισα να μείνω. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις ακόμη και το 2017, αφού η Γιούβε με έβαλε προς πώληση... 

Στο τέλος τα πράγματα έπρεπε να είναι έτσι. Το να έχω προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Γκουαρδιόλα θα ήταν φανταστικό γιατί θα με είχε βελτιώσει, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ», δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «στην πραγματικότητα στην καριέρα μου έχω κερδίσει πολλά τρόπαια. Πάντα άφηνα την καρδιά μου να με καθοδηγεί, γι' αυτό έμεινα στη Γιουβέντους». 

Επίσης ο Μπονούτσι αναφέρθηκε και για τον Τζον Στόουνς, λέγοντας: «Οι ποδοσφαιριστές σαν αυτόν είναι όλο και πιο σπάνιοι, είναι ηγέτης. Έχει τεχνικά προσόντα, παίζει με ευφυΐα και την κατάλληλη μοχθηρία. Ο Γκουαρδιόλα έχει βρει έναν τέλειο ρόλο για αυτόν στη Μάντσεστερ Σίτι. Κατά καιρούς κάνει μερικά λάθη όπως όλοι οι άλλοι, αλλά έχει ακόμα χρόνο να βελτιωθεί. Ο Στόουνς έχει κάνει σπουδαία πράγματα και μου αρέσει πολύ, είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο».