Γκρίλις: «Η καλύτερη χρονιά μου ως ποδοσφαιριστής, δεν μπορώ να γιορτάσω το 2023 μετά τη διάρρηξη στο σπίτι μου»

Τζακ Γκρίλις

i

© photo by Lexy Ilsley / Getty Images / Ideal Images

Γκρίλις: «Η καλύτερη χρονιά μου ως ποδοσφαιριστής, δεν μπορώ να γιορτάσω το 2023 μετά τη διάρρηξη στο σπίτι μου»

Δημήτρης Χούπης 09:31 - 01.01.2024

Ο Τζακ Γκρίλις με μία ανάρτησή του στο instagram ανέφερε ότι ναι μεν το 2023 ήταν η καλύτερή του χρονιά ως ποδοσφαιριστής, ωστόσο μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του δεν μπορεί να γιορτάσει.

Το 2023 για τον Τζακ Γκρίλις ήταν σίγουρα μία χρονιά που του άφησε γλυκόπικρη γεύση. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε την Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας, το Champions League, του Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. 

Ωστόσο η διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του πριν από λίγες ημέρες τον συγκλόνισε. Συγκεκριμένα ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι του Άγγλου διεθνή κλέβοντάς του πράγματα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ. Εκεί στάθηκε κιόλας ο 28χρονος ο οποίος αφού τόνισε πως ποδοσφαιρικά το 2023 ήταν η καλύτερή του χρονιά, στη συνέχεια ανέφερε πως δεν μπορεί να το γιορτάσει λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος. 

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο συγκλονισμένος είμαι για τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι μου πριν λίγες μέρες. Η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να είμαι βέβαιος για την ασφάλειά τους. Ήταν μια τραυματική εμπειρία για όλους μας και είμαι ευγνώμων που κανένας δεν χτύπησε.

Τους προηγούμενους 12 μήνες είχα τόσες φανταστικές εμπειρίες και τόσα επιτεύγματα, αλλά για να είμαι ειλικρινής η καλύτερη χρονιά στη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής δεν είναι κάτι που νιώθω ότι μπορώ να γιορτάσω. Οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα φοβερά εγκλήματα δεν έχουν ιδέα τι ζημιά προκαλούν στις ζωές των άλλων

Ελπίζω να εντοπιστούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ώστε να μην περάσουν κι άλλες οικογένειες ό,τι η δικιά μου. Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης από φίλους, συμπαίκτες και την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν δίπλα μου τον τελευταίο χρόνο και σας εύχομαι ένα χαρούμενο 2024», έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram.