Διέρρηξαν την έπαυλη του Γκρίλις, έκλεψαν κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ
i

©Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Διέρρηξαν την έπαυλη του Γκρίλις, έκλεψαν κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ

Δημήτρης Χούπης 10:03 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 29.12.2023

Άγνωστοι μπήκαν στην έπαυλη του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, κλέβοντάς του κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Θύμα ληστείας έπεσε ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις. Ο Άγγλος διεθνής όσο βρισκόταν στο Goodison Park για το παιχνίδι με την Έβερτον, άγνωστοι εισέβαλαν στην έπαυλή του στο Chesire. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του (το οποίο απέκτησε πριν από λίγες ημέρες), όπου εντός αυτής βρισκόταν η σύντροφός του, οι γονείς του και άλλοι συγγενείς του. Μόλις άκουσαν τα σκυλιά να γαβγίζουν, αμέσως πάτησαν το κουμπί πανικού. 

Η αστυνομία έδρασε άμεσα, τρέχοντας προς το σπίτι του Άγγλου διεθνή ενώ την ίδια ώρα κι ένα ελικόπτερο κινητοποιήθηκε. Την ίδια ώρα οι γείτονες ειδοποιήθηκαν για να κλειδώσουν τις πόρτες τους, αλλά και παραμείνουν στα σπίτια τους. Ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας φαίνεται ότι δεν εμπόδισαν τους ληστές, οι οποίοι μπόρεσαν να κλέψουν κοσμήματα και ρολόγια αξίας 1.15 εκατομμυρίου ευρώ. 

Η φετινή σεζόν του 28χρονου με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι και η καλύτερή του μέχρι στιγμής. Ο Άγγλος διεθνής έχει έντεκα συμμετοχές στην Premier League, μετρώντας τρία γκολ και μία ασίστ. Ωστόσο έκανε αρκετό καιρό να πετύχει το πρώτο του τέρμα. 

Συγκεκριμένα σκόραρε για πρώτη φορά φέτος τον Δεκέμβρη απέναντι στην Τότεναμ, σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 3-3.