Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε το μεγαλύτερο ταλέντο της Αργεντινής αντί 25 εκατ. ευρώ

Κλαούντιο Ετσεβέρι

i

©Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε το μεγαλύτερο ταλέντο της Αργεντινής αντί 25 εκατ. ευρώ

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:06 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 27.12.2023

Ο Κλαούντιο Ετσεβέρι θα πρέπει να λογίζεται στο εξής παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τον αγόρασε για 25 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο.

Δικό της έκανε ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο από τη λατινική Αμερική η Μάντσεστερ Σίτι που έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ για την παραχώρηση του Κλαούντιο Ετσεβέρι. Οι πολίτες σύμφωνα με το TyC Sports θα «σπάσουν» τη ρήτρα του, η οποία αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, και θα τον κάνει δικό της από τη Ρίβερ Πλέιτ. 

Ο τελευταίος παίκτης που ακολούθησε τον ίδιο δρόμο ήταν ο Χούλιαν Άλβαρες. Η ομάδα του Πεπ απέκτησε τον επιθετικό και τον άφησε δανεικό για έξι ακόμη μήνες στην Αργεντινή για να παίξει στο Copa Libertadores με τη Ρίβερ. Την περασμένη σεζόν δυσκολεύτηκε να βρει τη θέση του, αλλά μετά την αποχώρηση του Γκουντογκάν έχει ξεκινήσει όλα τα παιχνίδια της Premier League. 

Ο Ετσεβέρι έχει ήδη προπονηθεί με την πρώτη ομάδα της «Αλμπισελέστε» και, στο επίκεντρο όλων των συγκρίσεων του είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Άνχελ Ντι Μαρία από την πλευρά του τόνισε ότι «ξέρει... τόνους μπάλα και έχει πολλά να διδάξει στο μέλλον». 

Ο νέος Μέσι και ο «Diablito»

Τώρα, ο «νέος Μέσι» έχει την ευκαιρία να χαράξει τον δικό του δρόμο. Το παρατσούκλι για τον «Pulga» ήταν εκείνο που ήρθε πιο εύκολα στο μυαλό άλλων, αλλά τελικά εκείνο που του έμεινε ήταν άλλο. Το «Diablito» ακολουθεί τον Ετσεβέρι μέχρι και σήμερα. Κι αυτό λόγω της ομοιότητας που έχει στο στιλ παιχνιδιού του με τον Βολιβιανό συνεπώνυμό του, Μάρκο Ετσεβέρι, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «Diablo».

Ωστόσο, το μικρό του ύψος (βλέπει τον κόσμο από το 1,71μ.) δεν τον καθιστά ικανό στο ψηλό παιχνίδι, το οποίο είναι ένα από τα μειονεκτήματά του, όπως επίσης δεδομένα έχει δουλειά ακόμα να κάνει στο κομμάτι της δύναμης.