Ο Χάαλαντ έγινε... Άγιος Βασίλης και πόζαρε με τον τίτλο του Champions League

Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Χάαλαντ έγινε... Άγιος Βασίλης και πόζαρε με τον τίτλο του Champions League

Κώστας Τόπας 15:00 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 25.12.2023

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε και είναι από το Μάντσεστερ! Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αφού έβγαλε... γενειάδα και ντύθηκε στα κόκκινα πόζαρε με τον τίτλο του Champions League.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ντύθηκε Άγιος Βασίλης και πόζαρε με τον τίτλο του Champions League.

Ο Νορβηγός αστέρας ήταν μια αποκάλυψη στο «Έτιχαντ» από τότε που πήγε στη Σίτι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2022. Ο «CyBorg» έπαιξε ζωτικό ρόλο στην επιτυχία του συλλόγου από την άφιξή του, αποτελώντας μεγάλο μέρος της ιστορικής σεζόν που κέρδισε το τρεμπλ την περασμένη σεζόν.

Ο Χάαλαντ σημείωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για να βοηθήσει τους Πολίτες να κερδίσουν την Premier Leagu, το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League. Ο 23χρονος αστέρας ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε ευχές. Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media, ο Χάαλαντ καμάρωνε το τρόπαιο του Champions League και έγραψε:

«Χο Χο Χο. Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Επίζω να μπορείτε να τα απολαύσετε με τους αγαπημένους σας». Η επιλογή της ενδυμασίας προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, με αρκετούς θαυμαστές του να τον αποκαλούν «Santa Haaland». Πάντως, ο Χάαλαντ δεν ήταν μέλος της ομάδας της Σίτι που κέρδισε πρόσφατα το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA. Αυτή τη στιγμή είναι στα «πιτς» λόγω τραυματισμού, αλλά ααμένεται να επιστρέψει στον αγώνα της Τετάρτης (27/12, 22:15) με την Έβερτον.