Ο απόλυτος οδηγός για να παρακολουθήσετε την Premier League αυτά τα Χριστούγεννα

Premier League

i

©Photo by Phil Cole/Getty Images/Ideal Images

Ο απόλυτος οδηγός για να παρακολουθήσετε την Premier League αυτά τα Χριστούγεννα

Κώστας Τόπας 08:56 - 25.12.2023

Ενώ ορισμένα πρωταθλήματα όπως το ελληνικό έχουν ήδη σταματήσει για τη χρονιά, η Premier League θα συνεχίσει να δονείται για μερικές ακόμη μέρες.

Στην Αγγλία το τέλος Δεκεμβρίου έχει άρωμα Χριστουγέννων, πάρτι, Boxing Day και Premier League. Όταν κάποια πρωταθλήματα κλείνουν τη χρονιά τους και κάνουν ένα διάλειμμα, η Αγγλία γιορτάζει τις διακοπές με μια καλή δόση ποδοσφαίρου που ξεπερνά τη μυθική «Boxing Day».

Και, από τις 26 Δεκεμβρίου, η Premier League «ντύνεται» στα λευκά για να παίξει δύο αγωνιστικές που δείχνουν, τουλάχιστον, συναρπαστικές. Μεταξύ 26 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν έως και 20 αγώνες, που αντιστοιχούν στις αγωνιστικές 19 και 20. Το σήμα εκκίνησης θα δοθεί από τη Νιούκαστλ, η οποία θα δεχθεί την επίσκεψη της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ την ίδια μέρα. Η ημέρα ξεκινά στις 14:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Από εκεί και πέρα υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις στο Νησί, ώστε το ποδόσφαιρο να μας συντροφεύει και τα Χριστούγεννα.

Ενα από τα ματς που ξεχωρίζουν είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα, το Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι και το Μπράιτον - Τότεναμ για την 19η αγωνιστική. Οπως επίσης το Λίβερπουλ - Νιούκαστλ για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Αυτοί είναι όλοι οι αγώνες της Premier League κατά τη διάρκεια των εορτών:

19η αγωνιστική:

20η αγωνιστική: