Ρόδρι για Γκουαρδιόλα: «Πήραμε το Champions League και μου εξηγούσε τι κάναμε λάθος»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©intime

Ρόδρι για Γκουαρδιόλα: «Πήραμε το Champions League και μου εξηγούσε τι κάναμε λάθος»

Δημήτρης Χούπης 12:26 - 02.01.2024

Ο Ρόδρι αποκάλυψε μια ιστορία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, λέγοντας πως ακόμα και μετά την κατάκτηση του Champions League, ο Ισπανός τεχνικός του εξηγούσε τι έκαναν σωστά και τι όχι στον αγώνα.

Ο Ρόδρι έχει εκτοξεύσει την καριέρα του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας γίνει ίσως το καλύτερο αμυντικό χαφ στον κόσμο. Ο Ισπανός αποτέλεσε παίκτης «κλειδί» για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα την περσινή σεζόν, στην οποία κατέκτησε το τρεμπλ, ενώ και φέτος έχει υπάρξει αρκετά καθοριστικός. 

Σε όσα παιχνίδια δεν έχει παίξει μάλιστα στην Premier League οι «πολίτες» δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη. Ο 27χρονος λοιπόν ήταν ο παίκτης που έδωσε στη Σίτι το Champions League, αφού στον τελικό απέναντι στην Ίντερ έβαλε το, όπως αποδείχθηκε, νικητήριο γκολ. 

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και την απονομή του τροπαίου ο Ισπανός αποκάλυψε πως ο Γκουαρδιόλα αντί να πανηγυρίζει, είχε πάει δίπλα του και του εξηγούσε τι έκαναν λάθος στον αγώνα. «Έρχεται και μου λέει "Τα καταφέραμε επιτέλους". Θυμάμαι ότι σηκώσαμε το τρόπαιο και μου εξηγούσε τι κάναμε λάθος και τι όχι στον αγώνα», είπε στην αρχή και συνέχισε. 

«Του είπα, "Κύριε, ας το απολαύσουμε, ας πανηγυρίσουμε. Θα υπάρξει χρόνος γι' αυτά από τον νέο χρόνο". Είναι ένας προπονητής που ενδιαφέρεται. Δικαιούμασταν το Champions League». 

Η ανασκόπηση του Champions League για το 2023: Η κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι, τα κορυφαία «αστέρια» της διοργάνωσης και ο «βασιλιάς» Χάαλαντ
CHAMPIONS LEAGUE

17:12 - 31.12.2023

Η ανασκόπηση του Champions League για το 2023: Η κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι, τα κορυφαία «αστέρια» της διοργάνωσης και ο «βασιλιάς» Χάαλαντ

Το 2023 φτάνει στο τέλος του και το Sportal σας θυμίζει τα όσα συνέβησαν αυτήν τη χρονιά στο Champions League. Η πορεία της Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το τελικό, τα κορυφαία «αστέρια» της διοργάνωσης και ο «βασιλιάς» Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, επικρατώντας της Φλαμένγκο με 4-0. Ενώ στην Αγγλία βρίσκεται στην τρίτη θέση με 40 βαθμούς, πέντε πίσω από τη Λίβερπουλ που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο Champions League πέρασε ως πρώτη και στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη