Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Αλέις Γκαρθία της Χιρόνα

Αλέις Γκαρθία

i

© PrtScr

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Αλέις Γκαρθία της Χιρόνα

Στέλιος Βαρδάκης • 18:53 - 10.01.2024

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο στοχαστρό της τον Αλέις Γκαρθία που εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Χιρόνα.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει μεταγραφές και κοιτάζει τις επιλογές της για να να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα λοιπόν με την Mundo Deportivo, μία από τις επιλογές που εξετάζουν οι «μπλαουγκράνα» είναι εκείνη του κεντρικού μέσου της Χιρόνα, Αλέις Γκαρθία

Με βάση λοιπόν αυτό το δημοσίευμα από την Χιρόνα φαίνεται να υποστηρίζουν πως η οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή είναι στα 20 εκατομμύρια, ποσό το οποίο δεν μπορεί να διαθέσει η Μπαρτσελόνα. Από την άλλη οι ιθύνοντες της Μπάρτσα αναφέρουν πως ενημερώθηκαν ότι η οψιόν είναι στα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Ενώ δημοσιογραφικές πηγές κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις, άνθρωποι από τους δύο συλλόγους δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν κινήσεις.

Ο Ντέκο, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, θα έχει συνάντηση με τον Τσάβι σε ξενοδοχείο στη Σαουδική Αραβία όπου η Μπάρτσα βρίσκεται για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Στην εν λόγο συνάντηση δεν είναι απίθανο να παρευρεθούν και ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα αλλά και ο αθλητικός αντιπρόερδος Ράφα Γιούστε.

Ο Αλέις Γκαρθία δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής στην ατζέντα της Μπαρτσελόνα. Δεν αποκλείεται ο σύλλογος να εξετάσει το ενδεχόμενο δανεισμού καθώς η οικονομική ρευστότητα της ομάδας είναι περιορισμένη. Σε ένα τέτοιο σενάριο, δεν υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για τον Γκαρθία καθώς η Χιρόνα δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί για τον δανεισμό του παίκτη.